Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Administraţie
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14625
De la 07 Ianuarie 2003
122874692

Mihai Tudose la sosirea la sedinta CEx:

  • Nu se poate vorbi de autonomia unei bucati din Romania. Despre asta a fost vorba, nu de spanzurat oameni / M-am referit la mandatele autoritatilo
  • 15 January 2018, 23:00
Premierul Mihai Tudose a afirmat, luni, la sosirea la sediul PSD, pentru sedinta CEx al partidului, ca "Prima zi la Palatul Victoriei este prima din ultimele." In ceea ce priveste declaratiile sale de saptamana trecuta, Tudose a declarat ca "Imi mentin foarte clar pozitia ca roman. Nu se poate vorbi de autonomia unei bucati din Romania. Despre asta a fost vorba, nu de spanzurat oameni."
Primul ministru afirmase saptamana trecuta, la Romania Tv, vorbind despre rezolutia privind autonomia Tinutului Secuiesc, semnata la Cluj-Napoca de cele trei formatiuni politice maghiare (UDMR, PPMT si PCM), ca "Am transmis ca daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag. Nici nu poate fi vorba de o astfel de autonomie pentru secui."
Mihai Tudose le-a spus luni ziaristilor ca doreste sa isi "nuanteze" declaratia facuta miercuri, si care a fost "gresit inteleasa".
"Imi mentin foarte foarte foarte clar pozita ca nu e negociabila, sub nicio forma, nici macar amiabil, integritatea teritoriala a Romaniei", a spus primul ministru.
Insa, atunci cand a fost vorba despre oameni care vor "flutura" langa steagul Tinutului Secuiesc, "m-am referit la autoritatile statului care trebuie sa aplice legea" si la faptul ca "mandatele lor vor flutura" langa steag, a sustinut Mihai Tudose.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Aseară, după emisiunea Acces direct, poliţistului Gorgan i-a sunat ceasul
Ioan Rotundu
Horoscopul zilei de 16.01.2018
Bancul zilei: Demnitatea papagalului
Umiliţi de unguri ]n propria noastră Casă
Ioan Rotundu
Mihai Tudose si-a anuntat demisia din functie
Profund in neregula, neprincipial daca s-au strans semnaturi pentru demiterea lui Mihai Tudose
PressOne: Vicepresedintele CSM Codrut Olaru si-ar fi plagiat toata teza de doctorat.
Lucrarea este coordonata de Tudorel Toader
Un mare sindicat denunta "umilirea" profesorilor:
salarii mai mici decat secretare si soferi din primarii
Placa Ambasadei Romaniei din Ungaria, acoperita cu steagul Tinutului Secuiesc
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog