Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Economic
Editorial
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
11438
De la 07 Ianuarie 2003
78518373

Mileanca: Analfabetă funcţională? Nu, director de şcoală

  • Ioan Rotundu
  • 4 April 2020, 19:11
Pedepsiţi, la propriu, în fel şi chip de primarul PSD Alexandru Azamfirei pentru că nu l-ar mai vota la viitoarele alegeri, locuitorii comunei Mileanca s-au organizat în grupuri şi se apără de atacurile primarului şi a soţiei sale Daniela, folosindu-se de Facebook. Proaspătul grup format şi intitulat „Fii satului Mileanca” a devenit repede pentru o parte dintre locuitorii comunei un puternic mijloc de socializare, alăturându-se celorlalte grupuri de socializare deja funcţionale de ceva timp
. Mi-a atras atenţia un articol postat pe pagina de Facebook a acestui grup de socializare, articol intitulat „Securitatea” în acţiune!, semnat de Costel Bardan, o voce puternică a societăţii civile comunale.
În articol se face trimitere şi la soţia primarului, percepută în comună ca fiind cea care conduce din umbră instituţia primăriei, un personaj ahtiat după putere ajuns director de şcoală graţie conducerii PSD a Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani şi care nu pare a fi o autoritate profesională în domeniul învăţământului de vreme ce nu stăpâneşte lucruri elementare.
Ca o dovadă a culturii sale personale redau un videoclip din care reiese că Daniela Azamfirei habar nu are ce este o linie de ochire, soţul său primarul fiind şi vânător, iar în emfaza sa de a demonstra cât de cultă este, Daniela afirmă că soţul ei a plecat la vânătoare uitându-şi linia de ochire acasă. Fără comentarii!
Redau mai jos şi articolul semnat de Costel Bardan şi postat pe pagina Facebook intitulat㠄Fii satului Mileanca”:

"Securitatea în acţiune!
(articol bazat pe unele informații pe surse)
Că tot stăm în casă, măcar să socializam virtual.
Pregătiri pentru criză!?
Dar nu economică ci... "politică".
Coronavirusul nu este implicat de data asta, ci doar incompetența, infatuarea, dominarea și prostia.
Actualul primar al comunei Mileanca, domnul Alexandru Azamfirei, cumpără în anul 2018 sediul dispensar din Havârna și își "trage" un angajat, nevinovat de altfel, ca medic veterinar, un tânăr abslovent, Dr. Vieru.
Intenționase cumpărarea unui sediu al primăriei în Tătărășeni, doar că acolo consilierii locali au fost mai vigilenți și l-au trimis la plimbare.
Deci, precauție, pregătiri de revenire la meseria de bază.
Domnul Primar actual este conștient că nu mai are ce căuta la primărie după un mandat obținut după multe încercări, aruncat în horă mai mult de soția sa, Doamna Directoare a școlii gimnaziale Nr 1 Mileanca, toate în aroganța Domniei Sale. Păi cum să nu fii conștient că vei fi exclus, când un întreg mandat ai tunat și fulgerat? Când știi cum și în ce hal ai înjosit angajații primăriei, le-ai impus frică, ai fost lipsit de respect și bun simț, ai procedat pervers și ai împroșcat cu mizerii tot ce mișcă. Aceleași sentimente le-ai transmis și consătenilor din cele patru sate.
Cum să nu fii conștient că vei fi exclus când nu ai făcut nimic, ci doar ai promis, dar urcându-te pe podium în dreptul școlii din Codreni, împreună cu gașca județeană incompetentă de pesediști, însă totul pe realizările anterioare ale altora? Cum să nu fii conștient că vei fi exclus când știi câți bani ai "șmenuit", dar nu pentrucă nu aveai, ci pentrucă... C'est la vie?...
Cum să nu fii conștient când ai umilit Fanfara și Fetele de la Mileanca, și ai aruncat cu manifeste mizerabile și înjositoare prin comună, la adresa lor, a unor copii, partajând și de-partajând totul după voia ta de "împărat"?
Cum să nu fii conștient când știi că pentru un angajat al primăriei de la situațiile de urgență ai dat ordin supușilor tăi infecți de a i se crea un dosar penal, doar pentru că a dus la bătrâni o pâine și o cană cu apă, cu tot cu lumânare, în stare de urgență, sub forma voluntariatului?
Ei da...
Probabil că trebuie crezut domnul Azamfirei și acceptată cu respect această precauție, având în vedere că sunt voci care susțin că el ar fi băiat bun, pe alocuri, dar că soția dumnealui s-a aflat, și încă o face, în spatele dumnealui, terorizând prin comportamentul și amenințările dumneaei, caracteristice, începând de la cadrele didactice, primărie și până la "nea Ion din capu' satului!"
În fine...
Cine va fi noul primar?
Nu știm!
Știm, doar, că actualul primar va candida din nou, la ordinele pesediste. Nu știm nici dacă votanții vor elimina frica și teroarea sau pomenile electorale. A, dar mai știm un lucru.
Că actualul domn primar este precaut și își pregătește revenirea la protejarea de boli a animalelor, că de oameni la durut în pix.
De ce este precaut?
El știe!...
(Costel Bardan)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Regele tâmăiţilor
Epigrama săptămânii
Ioan mamaische
Horoscopul săptămânii 30.03 5.04.2020
Urmărit pentru a fi omorât de către interlopii din Poliţia Ştefăneşti
Primarul oraşului, Florin Buţura, m-a avertizat asupra pericolului care mă paşte
Presa'n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 27.03.2020
Lumea lu rotundu De la Botosani la Verona - Invierea II
TELE'M BT: Dosarul zilei . Cristian Roman, şeful Cabinetului prefectural
Cum au reuşit corupţii din Ştefăneşti să ia prizonier oraşul cu tot cu primar
Ioan Rotundu
Liviu Edu, funcţionar în primărie, bătut măr de protejatul poliţiştilor din Ştefăneşti
Ioan Rotundu
Funcţionarul public Edu cere protecţie de la IJP Botoşani
Noi dovezi privind corupţia
Coronavirus: Apel disperat din Dorohoi către surzii din DSP şi ITM Botoşani
Invenţia primarului din Corni în lupta cu coronaviruşii
Ioan Rotundu
Formens Botoşani s-a alarmat, apoi a tăcut. De ce oare?
PNL propune impozitarea progresivă a pensiilor speciale de la 10 la 95%.
Care sunt amendamentele
Aberaţiile lui Vela, Despescu şi Arafat validate de preşedintele Iohannis
Ioan Rotundu
Cum a executat Poliţia Rurală Darabani ordinul primarului socialist
Adică PNL ţine vaca de coadă şi PSD o mulge.
Primăria Mihai Eminescu: Comunicat de presă
Comunicat de presă: Facilități fiscale pentru contribuabili
Presa'n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 3.04.2020
Dosarul zilei TELE'M Botosani : Secretele "Fetei Verzi"
De la Botosani la Verona Diaspora I
Declarat nebun ca să nu poată depune,mărturie împotriva fostului şef IJP Suceava
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă