Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Anchete
Poşta redacţiei
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
22150
De la 07 Ianuarie 2003
120846616
Minciunile lui Ripiceanu au picioare scurte

Ce se află în spatele scandalului de la Primăria Călăraşi

  • Ioan Rotundu
  • 14 November 2022, 20:50
Despre scandalul iscat la Primăria Călăraşi am scris în ediţia de săptămâna trecută prin articolul intitulat „La Călăraşi viceprimarul, plătit din bani publici, face apicultură”, fără însă să explic originea acestui scandal şi evoluţia lui.
Din ştirea difuzată de postul local tv Tele’M Botoşani şi câteva publicaţii online nu s-a putut înţelege prea mare lucru de către cei care au luat la cunoştinţă pentru că materialul difuzat a cuprins doar ceea ce i-a convenit reclamantului Daniel Iulian Ripiceanu (foto) încă viceprimar al comunei Călăraşi.
Aşa cum am arătat în materialul anterior, Ripiceanu a candidat la alegerile din toamna anului 2020 pe lista PNL Călăraşi, fiind apoi susţinut şi votat de liberali pentru funcţia de viceprimar.
Pentru că el este şi apicultor iar în vara acestui an s-a ocupat mai mult de apicultură şi mai puţin de programul de lucru de la primărie, Organizaţia PNL Călăraşi, prin Decizia nr.1 din 17 august a.c. l-a radiat din evidenţa PNL pe motiv că nu şi-a plătit cotizaţia statutară. Biroul Politic al PNL Botoşani, prin Decizia nr.12/18 august a.c. a validat decizia PNL Călăraşi. Aşa că Ripiceanu şi-a pierdut calitatea de membru PNL şi susţinerea politică pentru funcţia de consilier local şi viceprimar.
Ripiceanu a contestat ambele decizii la Tribunalul Botoşani, dosarul nr. 1837/40/2022 dar, pentru că n-a avut argumente cu care să-şi susţină contestaţia, şi-a retras plângerea, cererea sa fiind validată în şedinţa de judecată din 10.10.2022, fiind obligat şi la plata sumei de 2.000 lei către PNL Călăraşi cu titlu de cheltuieli de judecată.
Joi, 10 noiembrie a.c., Ripiceanu s-a întâlnit cu Cornel Vrajotis. Discuţia dintre ei a degenerat iar Ripiceanu l-a lovit pe Vrajotis care i-a reproşat prin cuvinte nepotrivite. La Secţia Rurală de Poliţie Ripiceni se află în curs de cercetare reclamaţia lui Vrajotis contra lui Ripiceanu pentru lovire, Vrajotis având şi un certificat medico-legal doveditor al loviturilor primite.
Despre cum a ajuns Daniel Ripiceanu, liberal bătut de Cristi Voiniciuc pentru că în toamna anului 2020, imediat după constituirea consiliului local ieşit din alegeri, să facă cârdăşie politică cu bătăuşul ce este consilier local Pro România voi veni în curând cu detalii.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul săptămânii 14 – 20.11.2022
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Ochelarii buclucaşi
Alexandru Bălăşanu, judecătorul cu multe mistere şi decizii ciudate
Ioan Rotundu
Poliţistul infractor continuă să poarte cu cinste uniforma statului
Ioan Rotundu
Apar noi informaţii despre comportamentul ciudat al judecătorului Bălăşanu
Ioan Rotundu
Cum explică Nova Apaserv de ce nu trimite în judecată hoţii de apă
Ioan Rotundu
Scriitorul şi jurnalistul Corneliu Filip s-a dezlănţuit împotriva abuzurilor
Scrisoare deschisă adresată preşedintelui CJ Botoşani
40 ani de la înfiinţarea Bibliotecii „Mihai Eminescu”
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă