Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Sănătate
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Pamflet
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
67231
De la 07 Ianuarie 2003
77817222
Mini-pamflet

Mihăiţă şi Florin,
Ce de la Dracşani provin,
Au rămas tot în picioare,
După scandalul cel mare

  • 15 March 2013, 23:00
Referitor la scandalul naţional în care a fost implicat fratele său Mihai, Florin Ţurcanu a declarat că: “Nu mă afectează. Din contra, dacă veţi efectua un sondaj la nivelul judeţului Botoşani, veti observa că lucrurile stau mai bine decât stăteau înainte. Sunt convins că cetăţenii din judeţul Botoşani cunosc si părţile bune şi părţile rele ale familiei Ţurcanu, în special ale mele”.
Afirmaţia preşedintelui CJ Florin Ţurcanu nu este lipsită de fundamente. De vreme ce botoşănenii l-au votat preşedintele CJ fără a ţine cont că are un dosar penal pe rolul instanţelor de judecată, de ce s-ar crampona acum de un scandal despre care na-u înţeles nimic, nici măcar de la ce a pornit.
Singura preocupare a botoşănenilor este ca cel ales de ei să nu le ceară să muncească, să le acorde ajutoare sociale şi să le promită cam ce-şi mai doresc ei. Iar Ţurcanu cunoaşte aceste cerinţe ale botoşănenilor şi le respectă cu sfinţenie.
Apoi, de vreme ce premierul Victor Ponta i-a sufocat pe români cu impozite şi taxe mărite sau nou introduse, iar românii îl consideră personalitatea politică în care au cea mai mare încredere, de ce la Ţurcanu ar fi altfel?
În ce priveşte afirmaţia acestuia că fratele său a fost victima unor jocuri de interes ale unui mare politician, are dreptate. Directorul nostru Ioan Rotundu a şi comentat că Mihai Ţurcanu n-a acceptat să facă jocurile de interese ale lui Dan Voiculescu, pentru Institutul său de Produse Alimentare, motiv pentru care trebuia îndepărtat din funcţie.
Florin Ţurcanu se teme să rostească numele lui Dan Voiculescu pentru a nu-l supăra pe şeful său Crin Antonescu. Dar cum mână per mână se spală şi împreună obrajii, Antonescu i-a lăsat lui Florin Ţurcanu posibilitatea de a desemna un alt şef la ANSVSA tot de la Botoşani. Un şef care să aibă vederi pro Danb Voiculescu.
În ce-l priveşte pe fratele său, premierul Victor Pointa îl va dezmierda nla pieptul său, luându-l consilier personal. Tot răul lui Dan Voiculescu este spre binele lui Victor Ponta. Lui Mihăiţă să-i fie într-un cea bun noua funcţie şi să se ferească de a se molipsi de la noul său şef de boala plagiatului. (Asdrian Marcu)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Gastronomie: Ciorbă ţărănească
Bancul zilei: Evreul şi Iisus Hristos
România şi Bulgaria nici n-ar fi trebuit lăsate să intre în UE
Victor Ponta nu vrea să bage România în Schengen
Timbrul de mediu a intrat în vigoare începând de ieri
taxa auto, calculată exclusiv pe baza emisiilor de CO2
Misterul celei mai importante scrieri a lui Dimitrie Iov
manuscrisul de la Spanţov.
Dar cu demisia nu încercaţi, domnule senator?
Durerea de măsele nu se mai tratează gratuit
Partidul i-a interzis să fac㠄teatru”
Stafia lui Mihai Tincu îl bântuie pe primarul Portariuc
Liderii de sindicat visează o lege a salarizării cum dăduse Ceauşescu
Pe cine a moşit Ţurcanu la conducerea ANSVA
Botoşani: Proiectul societăţii Nova Apaserv trebuie susţinut
numai că este necesară explicarea lui ca să fie înţeles
Şi Florin Ţurcanu are o „Mătuşa Tamara”
Petru Grozavu:«Cardinalii» lui Putin
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă