Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Sport
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
22621
De la 07 Ianuarie 2003
120847087

Ministrul Muncii, Marius Budăi, demisionează

  • Clarice Dinu • HotNews.ro
  • 13 July 2023, 10:35
Ministrul Muncii, Marius Budăi, demisionează din funcție, au declarat pentru Hotnews, surse guvernamentale.Demisia este așteptată în cursul zilei de azi și este o consecință a scandalului azilelor groazei.
Ministrul Muncii, Marius Budăi, susținea marți că demisia sa în scandalul privind azilele groazei din Ilfov „nu contează”. După ce un jurnalist a revenit și l-a întrebat dacă s-a gândit, totuși, vreo secundă să demisioneze, Marius Budăi a răspuns scurt: „Mulțumesc frumos de întrebare”.
Primăria Voluntari, Ministerul Muncii (Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Ilfov, Autoritatea Națională de Plăți și Inspecție Socială, Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copiilor și Adopții, Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități), Ministerul Sănătății (Direcția de Sănătate Publică Ilfov), Ministerul Afacerilor Interne (Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov, Inspectoratul pentru Situații de Urgență), Ministerul Mediului (Garda de Mediu), precum și alte instituții ale statului au avut pe masă, cel mai târziu în data de 17 ianuarie 2022, detalii clare despre relele tratamente la care erau supuși beneficiarii dintr-unul dintre cele trei „lagăre” din Ilfov, au scris Centrul de Investigații Media și Buletin de București, cele două publicații de la care a pornit ancheta în cazul ororilor din cele trei azile din Voluntari și Ilfov.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Gheorghe si Balaurul
Horoscopul săptămânii 10 – 26.07.2023
De la Botosani la Verona - Diaspora II
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Furia Firei şi demagogia impostoare a premierului Ciolacu
Ioan Rotundu
Conjurația ticăloșilor
Clarice Dinu • HotNews.ro
Când birocraţia este înfrântă de interesul public
Ioan Rotundu
Budăi iar a dat cu bâta-n baltă
Ioan Rotundu
O nouă lovitură dată infractoarei, aflată sub control judiciar, Liliana Popovici
IoAN Rotundu
Dezvăluiri despre centrele sociale botoșănene
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă