Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
7314
De la 07 Ianuarie 2003
110927784

Ministrul Nicolaescu a fost generos în laude

  • 27 May 2008, 23:00
În cursul zilei de ieri a avut loc la Botoşani vizita ministrului Sănătăţii Eugen Nicolaescu. În scurta sa vizită ministrul a efectuat mai multe controale în unităţile spitaliceşti cu paturi, începând cu Spitalul judeţean Mavromati şi continuând cu spitalul de Obstetrică şi Ginecologie.
Dacă la ultima sa vizită ministrul a deschis uşi unde a vrut el, acum acesta s-a lăsat condus de alţii în controlul său. La Spitalul judeţean Mavromati ministrul a vizitat blocul operator dar şi compartimentul administrativ. Conducerea spitalului a avut ce arăta la această vizită: noul sediu, oficiul unic de la parter sau implementarea unui nou sistem de monitorizare a activităţii cadrelor medicale au condus numai la cuvinte de laudă.
„La adresa noii conduceri am numai cuvinte de laudă. Doru Munteanu este un bun manager şi acest lucru se vede prin ceea ce a realizat în ultima perioadă. Tomograful adus la Botoşani era absolut necesar, spitalul fiind o unitate medicală acreditată, ceea ce implică măcar asigurarea strictului necesar medical” a declarat ministrul Eugen Nicolaescu.
Vizita ministrului a oferit prilejul de a se aborda problema reabilitării spitalului judeţean. ”Spitalul judeţean are perspective de reabilitare. După cum se ştie el face parte din reţeaua de spitale judeţene care vor fi reabilitate. Licitaţia pentru acest proiect fiind deja făcută, următorul pas fiind studiile de fezabilitate care au ca termen limită data de 31 iulie “ a declarat ministrul Sănătăţii.
După spitalul Mavromati a urmat Maternitatea, unde ministrul a vizitat secţia de neonatologie. Din nou cuvinte de laudă, ”Maternitatea a făcut progrese. La această ora avem aparate de înaltă performanţă, săli de operaţie care arată bine şi mai ales incubatoare pentru copii fără de care multe vieţi nu ar putea să fie salvate” a precizat Eugen Nicolaescu.
Iar la sfârşitul vizitei, ca o părere de ansamblu, ministrul a declarat: ”O impresie bună spre foarte bună cu o serie de reţineri însă pentru că nu am văzut tot”. (Andreea UNGUREANU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariul comentariilor (CXXIII)
(Ioan Rotundu)
Cum au fost lecuiţi de grevă distribuitorii de medicamente
A rezistat ispitei banului
Ioan Rotundu
Pe amatorii dornici de extinderi ilegale îi paşte închisoarea
Numele revoluţionarilor care vor primi hectarul de teren
Centrul de Agrement de la Cornişa va fi gata peste doi ani
WC –uri ecologice pentru uz public
În trei zile Bulevard „Eminescu” va fi redat circulaţiei
Este drăguţă, are 30 de ani şi vă face o invitaţie
Ţărăniştii vă invită la vot
Program Tele'M Botoşani miercuri, 28 mai
Are o maşină care seamănă cu Speedy Gonzales
Bestiarul extremiştilor europeni
40.000 de euro pentru un forum inutil
Ar putea fi şi David Kramer omul ruşilor?!
Horoscop
Logică avocăţească
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă