Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Publicitate
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
19582
De la 07 Ianuarie 2003
93931266

Ministrul Ramona Mănescu: Nu ne mai grăbim cu privatizarea CFR Marfă

  • 24 October 2013, 23:00
Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a declarat, joi, la Galati, ca procesul de privatizare a CFR Marfa a fost reluat, dar ca de data aceasta procedura nu va mai fi grabita pentru ca nu exista un termen limita, scrie Agerpres.
"Procedura a fost reluata imediat dupa finalizarea primei proceduri. Premierul a anuntat in sedinta de Guvern reluarea procedurii, noi in momentul acesta discutam un calendar. Ieri, am avut o prima intalnire cu Fondul Monetar International (FMI) si cu expertii din minister pentru discutarea acestui calendar.
Ne dorim ca aceasta privatizare sa fie bine facuta in favoarea statului si in deplina legalitate. Procedura va dura, nu exista o data limita. Chiar am discutat ieri cu FMI si au spus ca daca prima procedura a fost un pic grabita, aceasta va trebui sa decurga foarte bine si sa fie un succes. Deci nu ne mai grabim. Acesta a fost mesajul pe care FMI ni l-a dat", a spus Manescu.
Ministrul a precizat ca prima procedura de privatizare cu Grupul Feroviar Roman (GFR) nu a fost un esec, atata timp cat ambele parti au depus toate eforturile si au facut toate diligentele pentru ca aceasta privatizare sa fie un succes.
"Nu consider ca este un esec. Vreau sa va spun, cu toata responsabilitatea, ca Ministerul Transporturilor chiar a depus toate eforturile si a facut toate diligentele pentru ca aceasta privatizare sa fie un succes. Au fost conditii care nu au putut fi indeplinite, independent si de vointa ministerului si de vointa GFR.
Deci nu putem vorbi aici de un esec atata timp cat ambele parti au depus chiar toate eforturile si diligentele. A fost poate timpul prea scurt, poate nu a fost gandit foarte bine de la inceput timeing-ul, de aceea de data aceasta nu vrem sa ne mai grabim, vrem sa facem lucrurile foarte bine, temeinice, corecte, transparente si in beneficiul statului, a CFR Marfa", a afirmat Manescu.
Ramona Manescu s-a aflat joi la Galati unde a participat la conferinta 'Dunarea - perspective de dezvoltare'.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Crin Antonescu exclude majorarea cotei unice
Preşedintele PSD Slatina şi un medic de la Spitalul Judeţean Olt, urmăriţi penal
Firmele private aleg varianta încălziri centralizate
Azi, Dragnea va prezenta lui Ponta : Proiectul descentralizării
incidentul din Timoc pune într-o lumină nefavorabilă relaţiile cu Serbia
Venit din SUA, Ponta se pregăteşte pentru Moscova
Horoscop
Bancul zilei: Învăţăturile filosofilor greci pentru Victor Piţurcă
Gastronomie: Ciuperci marinate
Cum vinde premierul Ponta întâlnirea cu vicepreşedintele Biden
Pre4doiu este deştept dar nu şi eligibil
Ioan Rotundu
Filme Uvertura Mall 25 - 31 octombrie 2013
Botoşani: Boicot PSD la adresa preşedintelui CJ Florin Ţurcanu
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă