Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Fapt divers
Administraţie
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
19743
De la 07 Ianuarie 2003
122879810

Ministrul de Interne cere demisia sefului Serviciului Control din Politia de Frontiera,

  • dupa aparitia unei fotografii in care apare ingenunchiat in fata mai multor chestori
  • 25 May 2017, 23:00
Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ii cere demisia sefului Serviciului Control din cadrul Politiei de Frontiera Aurelian Miu, dupa ce in presa au aparut imagini in care acesta ingenuncheaza in fata unei mese la care stau mai multi chestori din minister. Carmen Dan a declarat, joi, ca ii cere lui Miu "sa faca un gest de ultima onoare si sa plece din aceasta pozitie", potrivit News.ro.
"Ii cer sa faca un gest de ultima onoare si sa plece din acea pozitie. Este o ipostaza in care s-a pus singur si care nu face onoare nici Politiei de Frontiera si nici persoanei. Ii cer public sa se gandeasca si sa faca gestul asteptat de toti, altfel o sa ii amintesc asta in fiecare zi", a afirmat Carmen Dan.
Ea a mai spus ca, din punct de vedere disciplinar, nu mai poate fi inceputa ancheta disciplinara pentru ca au trecut patru ani de la acel incident.
"Vom verifica si sunt interesata sa reiasa din verificari de ce conducerea Politiei de Frontiera a actionat, din punctul meu de vedere, superficial. Ar fi trebuit sa se aplece la acel moment asupra cercetarii acelei conduite", a mai spus ministrul de Interne.
Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a dispus o ancheta dupa ce in presa au aparut imagini in care seful Serviciului Control din cadrul Politiei de Frontiera Aurelian Miu ingenuncheaza in fata unei mese la care stau mai multi chestori din minister, inclusiv Gelu Oltean, fost sef serviciului secret al Ministerului de Interne.
Ziarul National a publicat marti seara imagini cu unu barbat - despre care afirma ca este Aurelian Miu - ingenuncheat in fata unei mese pe care se afla sticle si pahare si la care stau mai multe persoane. Publicatia sustine ca scenele s-au petrecut la ultimul etaj al cladirii in care se afla sediul Politiei de Frontiera si ca la masa sau in incapere se mai aflau, in afara de Gelu Oltean, care conducea la acel moment DGPI, chestorul Ioan Buda, fost secretar de stat al MAI si actualul inspector sef al Politiei de Frontiera, chestorul Marcel Ardelean, seful Directiei de Supraveghere si Controlul Trecerii Frontierei, precum si alti sefi de structuri din Politia de Frontiera.
In opinia MAI, "imaginile si informatiile aparute in spatiul public sunt de natura sa afecteze exercitarea respectivei functii, pentru care este nevoie de autoritate profesionala si probitate morala".
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


TPrefectul Şlincu părtaş la un şir lung de ilegalităţi
Ioan Rotundu
FMI: "Incurajam" Romania sa mentina ritmul luptei anti-coruptie
Crestere prognozata la 4,2% din PIB / Care sunt principalele riscuri pentru economie
Tavanul scolii 141 s-a prabusit. Inspectoratul Scolar Bucuresti:
Nimeni nu era in scoala. Faptul ca ar fi fost patru fete prinse in clasa a fost o speculatie
Romania Libera: Primaria Capitalei, acuzata de mai multe licee ca ar fi interzis Parada Absolventilor
Primaria Capitalei nu a autorizat in acest an traditionala an Parada
Prima racheta facuta la imprimanta 3D, lansata in spatiu
BNR atrage atentia asupra aparitiei unui risc nou,
deocamdata redus ca intensitate: cel al vitezei de crestere a preturilor imobiliare
De ce Melania Trump si-a acoperit capul la Vatican,
dar nu si in Arabia Saudita?
Horoscopul zilei de 26.05.2017
Banul zilei: Interpretare tendenţioasă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog