Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Religie
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3797
De la 07 Ianuarie 2003
122889446

Mită electorală în amestec cu promiscuitate la Adăşeni

  • Ioan Rotundu
  • 6 December 2020, 15:08
Astăzi, zi de duminică 6 decembrie şi zi de vot, la Adăşeni, primarul PSD Constantin Dresleucă (foto) oferea mită electorală în pachete cu cafea şi rom la anumiţi cetăţeni, cu condiţia să voteze cu candidaţii PSD.
Primarul şi-a amenajat sediul de campanie al PSD la magazinul proprietatea familiei din Botoşani Cornel şi Niculina Ştefanache. Gestionar la magazin este vărul primarului, Dumitru Dresleucă, consilier local PSD şi pe care primarul l-ar fi vrut viceprimar dar „jandarmul civic”, respectiv Adrian Slavnicu m-a informat la timp iar în urma articolului publicat în care am arătat că Dumitru Dresleucă este de fapt contrabandist cu ţigări, acesta n-a mai fost ales viceprimar. RinocruschiAstăzi, zi de duminică 6 decembrie şi zi de vot, la Adăşeni, primarul PSD Constantin Dresleucă (foto) oferea mită electorală în pachete cu cafea şi rom la anumiţi cetăţeni, cu condiţia să voteze cu candidaţii PSD.
Potrivit relatării lui Adrian Slavnicu, în zi de vot primarul sta la magazinul devenit sediul de campanie al PSD şi-şi alegea „victimele pe care să le mituiască pentru a vota cu candidaţii PSD. Rio Rinocruschi (nu ştiu dacă i-am reţinut numele corect) a primit un pachet de cafea. Acesta este soţul amantei din tinereţe a primarului. Şi mama lui Slavnicu, „fiind mai sărăcuţ㔠cum mi-a spus chiar el, a primit doar 100g de rom, urmând a merge la vot să voteze cu PSD. RinocruschiAstăzi, zi de duminică 6 decembrie şi zi de vot, la Adăşeni, primarul PSD Constantin Dresleucă (foto) oferea mită electorală în pachete cu cafea şi rom la anumiţi cetăţeni, cu condiţia să voteze cu candidaţii PSD.
Mita electorală, potrivit legii, se pedepseşte cu 6 luni până la 3 ani închisoare şi interzicerea exercitării unor drepturi iar ancheta o fac poliţiştii la sesizarea primită. La Adăşeni, agentul şef de poliţie Marian Hurmuz este vecin cu magazinul împricinat dar în loc să-şi facă datoria şi să deschidă o anchetă, el supraveghea discret ca nu cumva activitatea primarului să fie tulburată. RinocruschiAstăzi, zi de duminică 6 decembrie şi zi de vot, la Adăşeni, primarul PSD Constantin Dresleucă (foto) oferea mită electorală în pachete cu cafea şi rom la anumiţi cetăţeni, cu condiţia să voteze cu candidaţii PSD.
Acest poliţist, cu ani în urmă, a avut contact cu asistentul social Lucian din Primăria Adăşeni şi i-a cunoscut soţia. I-a plăcut şi s-au înţeles să facă schimb de neveste, schimb realizat cu succes. Hurmuz este de loc din satul Cuza Vodă, comuna Viişoara, iar imaginea sa în zona Prutului este de poliţist protector al contrabandiştilor cu ţigări. RinocruschiAstăzi, zi de duminică 6 decembrie şi zi de vot, la Adăşeni, primarul PSD Constantin Dresleucă (foto) oferea mită electorală în pachete cu cafea şi rom la anumiţi cetăţeni, cu condiţia să voteze cu candidaţii PSD.
Am convingerea că şi după publicarea acestui articol,primarul Constantin Dresleucă nu va fi anchetat pentru oferire de mită electorală, poliţistul Hurmuz având şi el protecţie din partea şefului de la IJP Botoşani, comisarul şef Viorel Şerbănoiu, omul de încredere al PSD Botoşani. Rinocruschi Dacă până spre seară tinerii nu vor ieşi la vot, atunci următorii 4 ani vor fi pentru noi un calvar şi pentru cei din PSD şi gaşca lor un trai fericit. RinocruschiAstăzi, zi de duminică 6 decembrie şi zi de vot, la Adăşeni, primarul PSD Constantin Dresleucă (foto) oferea mită electorală în pachete cu cafea şi rom la anumiţi cetăţeni, cu condiţia să voteze cu candidaţii PSD.
Se pare că în acest an şi Moş Nicolai a fost mituit de către PSD, de vreme ce ţine tineretul acasă şi-i lasă pe vârstnici să meargă la vot. Rinocruschi

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Oportunitate matrimonială imorală
Horoscopul săptămânii 23 – 29.11.2020
Tupeul şi sfidarea autorităţilor de către Teodosie vine de la Mache
Ioan Rotundu
Consideraţii pe seama peşterii unde se spune că s-a adăpostit apostolul Andrei
Ioan Rotundu
Epigrama săptămânii
Ioan Mamaische
Mici, bere și dosare penale à la Vanghelie-PSD pentru candidaţii USR PLUS din Botoşani
Cine şi ce interese are cu făcătura numită Drumul „Vămii”
Ioan Rotundu
Cine este adevăratul descoperitor al mormântului lui Vasile Eminovici
Ioan Rotundu
Până unde pot merge cei din PSD Botoşani cu neruşinarea şi tupeul politic
Ioan Rotundu
Da, crucea este a lui Vasile Eminovici dar mormântul… discutabil!
Ioan Rotundu
COMUNICAT DE PRESĂ PNL Botosan
Anunţ angajare PRIMĂRIA COMUNEI CORNI
Un vot pentru răul cel mic. Dar care o fi acela?
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog