Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8086 lei
1 USD = 4.3072 lei


Număr accesări
Astăzi:
3269
De la 07 Ianuarie 2003
74861816
Moara neferecată turuie că

Primarul care a adus secretara în situaţia „de-a răsturna căruţa”

  • (Cârcotaşul)
  • 12 September 2007, 23:00
Luni, când şeful a fost pe la Suliţa, precum cuţul şchiop care se târâie după haita aflată-n călduri, m-a lipit şi eu, doar-doar voi prinde ceva informaţii care să se potrivească nevoilor rubricii de faţă. N-am greşit. La Dracşani, Florin Ţurcanu, bogatul satului, om cu magazine, baruri, moară, fermă cu mii de animale şi pământ cât cuprinzi cu ochii, după ce s-a hârâit cu şeful, a început să turuie anumite lucruri despre primarul suliţean Costinel Ciubotaru (foto), că nu reuşea urechea să desluşească toate nuanţele vorbelor sale.
Aşa am aflat că primarul şi-a făcut amantă din secretara primăriei, cu care intră şi iese pe aceeaşi poartă, convieţuiesc sub acelaşi acoperiş, dorm în acelaşi pat. Iar de atâta convieţuire intimă, secretara stă să nască. N-ar fi nimic rău în asta, dar revoltatul Florea susţine că cei doi s-au căsătorit undeva pe la munte, păstrându-şi fiecare numele său, pentru a nu intra în conflict cu legea, devenind incompatibili, pentru că primarul nu are voie să fie soţul sau soţia secretarului.
Îmi pare rău de bădiţa Florea, revoltatul, dar primarul nu este căsătorit oficial cu secretara. El s-a cununat religios la o biserică din Botoşani, având şi naşi spirituali. Nefiind căsătorit, nu este incompatibil în funcţie cu secretara. Deci, ca în piesele de teatru, ce se taie nu se fluieră.
De partea cealaltă, primarul, are şi el gânduri negre asupra lui Ţurcanu. Familia Ţurcanu deţine la ferma din Valea Seacă vreo 500 de oi, mai multe zeci de vaci şi viţei, câteva zeci de porci. Până anul trecut, pentru că Ţurcanu a fost şi viceprimarul comunei Suliţa, prinsese obiceiul de a nu plăti nimic pentru păşunatul animalelor pe imaşul public. Anul trecut primarul a scos imaşul la licitaţie, iar Ţurcanu, ca să-i mai poată zburda animalele prin Valea Seacă, a trebuit să scoată din buzunar peste o sută milioane lei vechi. De unde şi supărarea sa irevocabilă asupra primarului.
Legat se relaţia cu secretara, primarul Ciubotaru recunoaşte că-i una de concubinaj, altfel ar intra în conflict cu legea. Aşteaptă un copil, de a cărui venire pe lume este extrem de bucuros. Cum legea incompatibilităţilor nu sancţionează şi relaţia de concubinaj, primarul rămâne primar iar secretara secretară, intimitatea relaţiilor conjugale consumându-se acasă la cei doi.
Din păcate, printre buruienile care cresc pe meleagurile suliţene nu-i nici una bună de leac pentru împăcarea celor doi, care continuă să se împroaşte cu noroi, ori de câte ori au prilejul. Oameni buni, daţi-o la pace, că tot în acelaşi cimitir veţi avea odihna de veci!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Scandal pe seama schimbării Corinei Hruşcă de la CCD
Sorescu efectuează prima vizită la Bucureşti, în calitate de prefect
Balada va reprezenta Botoşanii într-un festival internaţional
Patron grec prins cu blugi contrafăcuţi
Pieton şi şofer sub influenţa alcoolului
Programul TELE'M Botoşani, joi, 13 septembrie
Tinerii arată timiditate în promovarea ideilor de afaceri
Camera de Comerţ vrea să-i scoată din amorţeală pe agenţii economici
A scăzut numărul accidentelor de muncă
Când păpica vine din banul public, se înţeleg de minune
Ioan Rotundu
Anul şcolar se va deschide, dar reparaţiile nu vor fi finalizate peste tot
Pentru generalul Negrescu a început numărătoarea inversă
Poliţiştii de la frontieră se încalecă în control cu cei rutieri
Rodica Huţuleac, directorul CJAS, va fi ridicată de pe scaun
Dezinteres tot mai ridicat pentru taberele şcolare
Angajatori din alte judeţe au fost invitaţi Bursa locurilor de muncă
După ce le-a dat suta de euro, acum le-o cere înapoi
Horoscop
Cum puteţi beneficia de un masaj la domiciliu
Fază ratată
Elvira Deatcu este in conflict cu toata lumea
Prisecaru îşi întinde mantia afacerilor asupra Botoşanilor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă