Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Publicitate
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
26697
De la 07 Ianuarie 2003
104532399

Moartea rânjeşte plăcut cu miros de tămâie şi agheasmă

  • Ioan Rotundu
  • 19 October 2021, 19:47
Peste România pluteşte miros de tămâie şi cad stropi de agheasmă, răspândiri din belşug ale preoţilor a căror buzunare ale sutanei s-au dovedit a fi prea mici pentru câştigul financiar de care se bucură în această perioadă.
Moartea a descoperit că în România este raiul menirii sale şi s-a oploşit pe meleagurile noastre culegând roadele incompetenţei conducătorilor şi politicienilor, ale obscurantismului şi ignoranţei celor repetenţi la educaţie.
Un amărât de cetăţean buimac de cap după cele citite pe Facebook, de loc din Piatra Neamţ, a postat un filmuleţ realizat din afara spitalului modular din oraş construit special pentru cei infectaţi cu coronaviruşi, susţinând că spitalul este gol. O minciună sfruntată, toate cele 26 de paturi ATI fiind ocupate. Imediat Poliţia lui Bode de la PNL i-a deschis dosar penal pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”.
Dar Arhiepiscopului Tomisului Teodosie, un adevărat diavol în sutană, pentru că i-a îndemnat pe creştini să nu se vaccineze că-i apără Dumnezeu de pandemie. nu i-a deschis nimeni niciun dosar. Teodosie a lansat chemarea Bisericii, după care s-a închis în iatacul său aurit şi argintat şi a început să socotească câştigul pe care-l va realiza de pe urma morţilor.
Episcopul de Giurgiu, alt diavol în sutană, a declarat public că incendiile din spitale sunt puse de medici iar vaccinurile sunt expirate şi au menirea de a omorî oamenii. Nici pe el nu l-a deranjat niciun poliţist de-al ministrului Lucian Bode.
În schimb, cu puţina sa minte de politician liberal, Bode s-a declarat erou în lupta cu pandemia prin aplicarea de amenzi. Curg amenzile cu zecile de mii şi valori de sute de milioane de lei, iar coronaviruşii rând de tâmpenia sa şi-şi iau zilnic trofeul în numărul tot mai crescând de morţi.
După pelerinajul de la Iaşi, unde pupătorii de moaşte s-au înghesuit să se roage în limba română unei turcoaice moarte acum o mie de ani şi care la viaţa ei n-a rostit un cuvânt în română. să le dea belşug şi sănătate. La raclă, ce n-au văzut pelerinii, stătea de pază Moartea şi-i lua în evidenţă. Acum Iaşiul este cel mai infectat oraş din România iar medicii fac eforturi supraomeneşti să mai salveze câte un creştin „aflat în paza Domnului”.
În toată această nebunie a incompetenţei preşedintelui Iohannis şi a premierului Florin Cîţu, patriarhul Daniel pregăteşte un alt mare pelerinaj la Bucureşti, de ziua unui alt sfânt numit „Dimitrie cel Nou” că, probabil, pe cel Vechi l-au scos la pensie.
În România este greu de spus dacă corupţia este mai bine instalată în rândul celor aflaţi la putere sau în rândul slujitorilor Bisericii. Şi cei de la putere, şi cei în sutană sunt măcelarii românilor. Primii prin incompetenţă, sutaniţştii din dorinţa de câştig, ei asfaltând cu cadavre drumul spre câştigul financiar.
Am ajuns în această situaţie pentru că avem conducători slabi intelectual, corupţi şi impostori. Medicii care s-au exprimat contra vaccinurilor n-au fost sancţionaţi de către Colegiul Medicilor. Profesorii din universităţi care au negat existenţa virusului sau inutilitatea vaccinului n-au fost sancţionaţi de către rectorate.
Politicienii cu rang parlamentar precum impostoarea Şoşoacă, care s-au declarat antivaccinişti n-au fost duşi în faţa justiţiei. Procurorii şi judecătorii care, prin deciziile luate, au încurajat atitudinile anarhiste faţă de precaritatea măsurilor dispuse de Guvern pentru a ne proteja în pandemie n-au fost sancţionaţi de către CSM.
Toată această degringoladă păstorită cu mărinimie nemţească de către preşedintele Klaus Iohannis ne-au trimis şi continuă să ne trimită în mormânt bunicii, părinţii, fraţii, copiii şi nepoţii.
România este pe primul loc în lume la numărul zilnic de morţi şi pe locul doi din coadă la vaccinări. Suntem compătimiţi în întreaga lume, suntem de râsul lumii de cât de înapoiaţi suntem educativ. Suntem cu pantalonii rupţi în cur, dar fuduli. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Când peştişorul de aur nu se pricepe la metafore
Horoscopul săptămânii 18 – 24.10.2021
O pată de ruşine pe frontispiciul Liceului Teoretic „Grigore Antipa”
Ioan Rotundu
Execuţie în stil mafiot sau acţiune regulamentară?
Ioan Rotundu
Somaţie adresată primarului comunei Băluşeni
Jaf organizat asupra bugetului Primăriei Băluşeni
Ioan Rotundu
Viceprimarul Delibaş aplică legea bâtei şi se exprimă buruienos
Ioan Rotundu
Moartea unui contrabandist de ţigări interpretată de cunoscători (II)
Ioan Rotundu
Dovezi ale corupției din poliție și justiție
Anunt angajare
Pescarul Nistor şi asociata sa Kashyap au pierdut lupta cu familia Popa
Comisarul de poliţie judiciară Stelian Stratulă a demontat minciunile lui Nistor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă