Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
10411
De la 07 Ianuarie 2003
122870478

Modern Calor atrage clienți importanți

  • 25 July 2012, 23:00
Încă două firme se vor adăuga în lista de mari consumatori ai societății de termoficare a municipiului Botoșani. Modern Calor a semnat antecontracte cu SC Carreman România SRL și Uvertura City Mall pentru furnizarea de energie termică. Cele două societăți se vor număra printre alți beneficiari importanți ai serviciilor de termoficare, printre care se mai află Rapsodia Conf, Carrefour, For Men`s, Elsaco sau Electroalfa, dar și unități bugetare.
Acești noi clienți vor crește volumul vanzărilor de energie a societății de termoficare cu aproximativ 7%, cuantumul estimat al consumului lor fiind de 5.500 de gigacalorii anual. Modern Calor va demara în perioada următoare licitațiile pentru contractarea lucrărilor de realizare a infrastructurii necesare racordării celor două firme, lucrările fiind incluse în planul de investiții aprobat deja de Consiliul Local al municipiului Botoșani.
”Pentru noi e un semnal deosebit de încurajator că astfel de clienți apelează la serviciile noastre. I-am convins că suntem un furnizor serios și cu perspective certe. Pe de altă parte, ei confirmă astfel că soluția de viitor pentru încălzire o reprezintă sistemul centralizat”, a declarat directorul general al societății Modern Calor, Ion Diaconu. Acesta își bazează argumentația pe faptul că firme de asemenea anvergura fac studii economice serioase privitoare la tipul de sursă pe care urmează să o folosească pentru încălzire. Iar un astfel de studiu nu se face pentru o singură iarnă.
Elementele de care se ține seama în cazul unei alternative cu sursă proprie de încălzire sunt: evoluția prețului gazului, costurile de amortizare a unei centrale, precum și cele de autorizare și întreținere. Într-un astfel de calcul comparativ, soluția cea mai eficientă rămâne sistemul centralizat. Bineînțeles unul de tipul celui construit la Botoșani, cu randament mare a unității de producție și cu minimalizarea pierderilor în sistemul de transport.
Serviciul Marketing, comunicare

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Frizerul fraierit
S-a cam stricat jucăria politică majoritară
Ioan Rotundu
Video: Boicot la primar (partea a I)
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog