Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Aniversări
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
3481
De la 07 Ianuarie 2003
103146919

Mulţumesc, iubiţi cititori şi susţinători ai Jurnalului!

  • oan Rotundu
  • 11 January 2022, 19:14
Mulţumesc din inimă celor peste 300 de cititori şi susţinători ai publicaţiei Jurnalul care mi-au adresat calde şi sincere felicitări cu ocazia zilei mele de naştere şi a zilei de Sf. Ioan.
Felicitările primite mă bucură şi cred sincer că ele sunt o apreciere la munca mea de jurnalist. În acelaşi timp ele sunt pentru mine nu numai o dovadă de apreciere a muncii, dar şi de încurajare pentru ca activitatea viitoare să fie la acelaşi nivel, dacă nu la cote mai înalte. Mulţumesc şi celor din familie şi din cercul de prieteni care au ţinut să mă felicite personal, călcându-mi pragul pentru a mă îmbrăţişa. Am primit multe cadouri, fiecare având pentru mine un simbol anume, dar cele mai apreciate au fost două sticle cu vin.
Fratele Mitică, mezinul familiei, venit special de la Bucureşti, mi-a dăruit o sticlă cu vin personalizată cu numele meu şi vârsta împlinită. Pavel,r fiul informatician cu o importantă funcţie într-o multinaţională mi-a dăruit o sticlă de vin italian din producţia anului 1952, anul meu de naştere.
Dacă acest vin a rezistat nebăut timp de 70 de ani, am decis să mai stea îmbuteliat încă 30, urmând a-i afla gustul, aromele şi înţelepciunea vârstei atunci când voi sărbători centenarul.
La rândul meu doresc tuturor celor care m-au felicitat şi cititorilor permanenţi şi ocazionali ai Jurnalului împlinirea tuturor dorinţelor personale, de familie şi profesionale, să ieşim cu bine din această pandemie, mai întăriţi psihic şi intelectual şi să avem generozitatea Creatorului de a ne binecuvânta cu sănătatea şi puterea de muncă necesare împlinirii acestor dorinţe.
La mulţi ani şi multă sănătate!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul săptămânii 10 – 16..01.022
Bancul săptămânii: Şarlatanie avocăţească
Catrenul săptămânii
Ioan Rotundu
Bilanţ pentru anul 2021 al luptei împotriva corupţiei (III
Ioan Rotundu
Contrabandă cu ţigări sub patronajul poliţiştilor de frontieră
Ioan Rotundu
Cârdăşie politică cu iz de corupţie la ANAF
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă