Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
39387
De la 07 Ianuarie 2003
108576028

N-a câştigat alegerile Cosmin Andrei, le-a pierdut Cătălin Flutur

  • IoaN Rotundu
  • 28 September 2020, 21:10
L-am avertizat pe fostul primar Cătălin Flutur prin discuţii directe şi prin comentariile mele postate în Jurnalul să fie atent cu Cosmin Andrei pentru că el este un tip inteligent, posedă cultură generală şi ştie cum să se facă simpatic faţă de anumite segmente de botoşăneni cu drept de vot. Păcat că Andrei a ales să devină sclavul ideologiei socialiste de tip comunist şi nu a preferat, potrivi t vârstei sale, să se pună în slujba unei doctrine politice de tip modern, democratică şi aservită statului de drept.
Devenind slujbaş credincios al PSD-ului, Cosmin Andrei a fost repede absorbit de mentalitatea obţinerii puterii cu orice preţ şi de prizonierul principiului că nu mijloacele folosite contează ci obţinerea scopului.
Iar scopul socialiştilor din PSD este al obţinerii puterii şi folosirii ei în interes personal, de grup şi în interesul partidului, mijloacele folosite fiind propaganda publică bazată pe minciună, manipulare, impostură, promovarea incompetenţei şi blocarea educaţiei masei electorale pentru a putea fi controlată şi utilizată în atingerea scopului.
Flutur n-a ţinut cont de aceste calităţi intelectuale ale lui Cosmin Andrei folosite abil în interesele PSD-ului şi a plătit scump această superficialitate de a-şi trata adversarul politic. N-a plătit numai el, ci şi noi cei care ne-am fi dorit o continuare a dezvoltării şi modernizării municipiului Botoşani şi nicidecum o întoarcere în anii în care administraţia PSD formată din primarul Ovidiu Portariuc şi viceprimarul Cosmin Andrei a blocat dezvoltarea Botoşaniului iar bugetul public a fost supus unei spolieri cum n-a mai fost vreodată în istoria existenţei oraşului.
Flutur n-a pierdut alegerile pentru că bea sau joacă poker. Primarul baron PSD de Săveni Relu Târzioru joacă poker mai abitir decât Flutur, este perceput şeful mafiei locale, se ştie că este înconjurat de o grupare de tip interlop şi cu toate acestea a fost votat de săvineni într-o veselie.
Adevăratele cauze pentru care Flutur n-a mai fost votat de către botoşăneni sunt cu totul altele. Votanţii lui Flutur sunt susţinătorii ideologiilor politice de dreapta şi duşmani înverşunaţi ai corupţiei. Ori, Flutur, a făcut marea greşeală de a-l susţine la vârful PNL-ului, la ministrul liberal de Interne Marcel Vela, pe finul Viorel Şerbănoiu ce tocmai fusese îndepărtat de la conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani şi pe motiv de protector al unei grupări de poliţişti ce întronase corupţia în interiorul instituţiei.
Apoi, Flutur a făcut greşeala de a se îndepărta de botoşăneni, stând în birou şi dialogând cu botoşănenii doar prin presă. Cosmin Andrei a aplicat tactica socialistă de a discuta de la om la om. În toţi aceşti 4 ani a stat printre botoşăneni, le-a oferit informaţii mincinoase despre primarul Flutur iar duminică a cules roadele muncii sale. Să mai adaug că în această campanie Andrei a organizat întruniri cu botoşănenii în fiecare cartier. S-au prezentat nostalgicii socialismului care l-au ascultat, aprobat şi i-au cerut ca PSD-ul să le dea pensiile mărite, alocaţiile pentru nepoţi şi alte pomeni electorale, ridicându-i lui Andrei mingea la fileu pentru a acuza Guvernul PNL că PSD le-a dat dar ai lui Orban refuză să le acorde.
În campania electorală a mai făcut o greşeală ce l-a costat iarăşi scump. S-a afişat la posturile de televiziune alături de Costel Şoptică, simbolul liberal al corupţiei, un profitor ce duce o viaţă imorală, prezentându-l drept viitorul preşedinte al CJ. Acest demers al său i-a supărat pe mulţi botoşăneni cu orientare politică de dreapta dar adepţii susţinerii unor politicieni cinstiţi şi nu de teapa lui Şoptică.
Susţinându-şi finul corupt în fruntea IJP, asociindu-şi imaginea cu cea a lui Şoptică, îndepărtându-se de alegători şi mai ales de electoratul de dreapta, Flutur i-a determinat pe proprii votanţi să stea duminică acasă. În schimb, socialiştii lui Andrei au mers conştiincioşi la vot şi l-au scos primar.
Nu Cosmin Andrei a câştigat alegerile la Botoşani ci Flutur, prin atitudinea sa nesăbuită, le-a pierdut.
Pentru Cătălin Flutur cariera de primar al Botoşaniului s-a încheiat: Un alt candidat de dreapta este aşteptat să se afirme. Va avea în faţă 4 ani ca să ne convingă să-l votăm. Până atunci vom fi prizonierii politicii socialiste a PSD-ului. Ţara se schimbă, se deşteaptă, noi ne întoarcem în timp nepăsători pentru viitorul copiilor şi al nepoţilor, nepăsători că am devenit din nou oaia neagră a democraţiei. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Ironie matrimonială
Horoscopul săptămânii 28.09 - 4.10.2030
"30 septembrie 2020 - Termen limită pentru depunerea
notificării privind intenția de restructurare a obligațiilor bugetare
Acte de huliganism ]n ziua alegerilor în comunele Truşeşti şi Călăraşi
Ioan Rotundu
Şoptică i-aţi bocceluţa şi du-te de unde ai venit!
Ioan Rotundu
Botoşăneni, „Ciuma roşie ante portas”!
Ioan Rotundu
Candidaţi care au luptat din greu pentru a câştiga alegerile
Ioan Rotundu
Percheziţii cu multe semne de întrebare privind contrabanda cu ţigări
Ioan Rotundu
Firele legăturilor liberalului Şoptică cu lumea interlopă duc la infractoarea Stâncescu
Ioan Rotundu
Cum a ajuns Mercedesul lui Şoptică la interlopul Cătălin Stavără
Ioan Rotundu
Mesaj pentru politicienii corupţi şi interlopi
Ioan Rotundu
Patimile liberalului Flutur în ajunul sărbătoririi Revoluţiei din Octombrie
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă