Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Reportaje
Anchete
Poşta redacţiei
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
11485
De la 07 Ianuarie 2003
81706815
Ne-am făcut din nou de râs în faţa ţării

Comunista Baraboi reîncarnată într-o babă socialistă

  • Ioan Rotundu
  • 22 October 2019, 21:38
Din nou ne-am făcut de râs în faţa ţării şi poate chiar a Europei. Venită la Botoşani ştiind că este un fief al PSD şi nu va fi huiduită, Viorica Dăncilă, analfabeta funcţională pusă premier de infractorul Liviu Dragnea, a fost întâmpinată de o babă socialistă care s-a erijat într-un simbol al comunităţii şi s-a smiorcăit de bucurie în faţa analfabetei pe care, cel mai probabil, a asemuit-o cu Elena Ceauşescu.
În urmă cu peste 30 de ani, o analfabetă comunistă pe nume Eugenia Baraboi , din slugărnicie faţă de Ceauşescu, în plin Congres al XIV-lea al PCR şi ultimul, s-a ridicat şi a strigat,, gâtuită de emoţie ca şi socialista de azi din Botoşani, ca numele localităţii Flămânzi să fie schimbat în „Victoria Socialismului”. Până şi lui Ceauşescu i-a fost jenă de gestul comunistei venită de la Botoşani.
Premierului Dăncilă nu i-a fost jenă de ieşirea slugarnică şi umilitoare a babei socialiste care, printre lacrimi, i-a declarat că o iubeşte cu nespusă dragoste. Baba socialistă nu s-a gândi o clipă că gestul ei este unul umilitor pentru întreaga comunitate botoşăneană, că sunt mii de botoşăneni plecaţi de acasă să muncească pe meleaguri străine tocmai din cauza guvernării PSD în fruntea căreia se află o analfabetă de Teleorman care a făcut ţara de râs în întreaga lume.
Trăim o vreme a contradicţiilor dintre generaţii. Judeţul care a dat ţării cele mai remarcabile personalităţi din istoria modernă a României a ajuns prizonierul unei rest de generaţii care se umileşte în faţa şi se prosternează în faţa unor impostorilor inculţi ajunşi în funcţie de conducere.
Eu unul nu pot accepta o astfel de stare de umilinţă şi mă simt obligat să iau atitudine. M-am săturat să circul prin ţară şi să mi se spună că judeţul meu este unul înapoiat pentru că oamenii locului încă n-au conştientizat schimbările care s-au produs în plan naţional. Suntem consideraţi cenuşăreasa ţării atât ca nivel de educaţie cât şi de dezvoltare.
Dacă Viorica Dăncilă şi-a găsit susţinători în parlamentarii PSD de Botoşani, nu trebuie să ne mai mire pe noi, cei care conştientizăm ruşinea ce ne apasă şi încercăm s-o spălăm după cum ne stă-n putinţă. Cei din jurul lui Dăncilă au fost şi sunt de teapa ei, pe măsura valorii sale.
Nu putem cere Doinei Federovici, lui Lucian Trufin, Marius Budăi să aibă respect pentru valorile umane ale judeţului pentru că ei nu ştiu în ce constă meritele acestor valori. Ei sunt produsul monstruozităţii gândirii celor dintre noi care au mers la vot şi i-au votat, amanetând viitorul copiilor, al nepoţilor pentru multe zeci de ani de acum înainte. În meschina lor gândire nu şi-au pus problema că-şi sacrifică tihna pentru tot restul vieţii ce-l mai au de trăit.
Socialista, deocamdată anonimă, care s-a prosternat în faţa simbolului inculturii şi incompetenţei profesionale care a cuprins clasa politică românească a demonstrat cât egoism social există în unii dintre noi.
Recunosc, cei la care mă refer aparţin generaţiei mele, o generaţie care a făcu mult rău viitorului ţării. Evreul Silviu Brucan când a da poporului român o perioadă de 20 de ani ca să se elibereze de tarele comunismului a fost extrem de zgârci, ca să nu spun generos. Cred că 50 de ani este minimul necesar ca societatea românească să se primenească şi să se integreze civilizaţiei europene.
Baba socialistă care a adăuga o nouă filă istoriei ruşinoase postdecembristă a judeţului nostru nu este numai simbolul reincarnării comunistei Eugenia Baraboi, este dovada vie că stafia roşie încă se simte bine printre noi, botoşănenii. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Lista ministerelor și a miniștrilor
așa cum este ea discutată în acest moment, potrivit surselor HotNews.ro
COMUNICAT DE PRESĂ - DFP Botoşani
Să ne ferească Dumnezeu de un aşa prefect!
Ioan Rotundu
Horoscopul săptămânii 21 -27.10.2019
Catrenul săptămânii
Bancul săptămânii: Întrebare şi pentru studentul la Academia de Poliţţie
Sălbăticia de dincolo de civilizaţie
Ioan Rotundu
Aranjamentele vechi şi noi ale lui Viorel Şerbănoiu, şeful IJP, dau pe dinafară
Ioan Rotundu
Rămaşi orfani, poliţiştii din gaşca lui Aioanei se retrag la pensie
Ioan Rotundu
Final la parada corupţiei din poliţie şi justiţie în cazul Primăriei Cristeşti (IV)
Primarul mort făcut vinovat, viul spălat de toate păcatele
Cum are grijă P.S.D de fiecare român, sau cum poţi afla că... tu nu eşti român
Programul de guvernare al PNL.
Cele 12 măsuri urgente pe care vrea să le ia Guvernul Orban și obiectivele specifice
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă