Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Poşta redacţiei
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
4504
De la 07 Ianuarie 2003
114834136

Nemaipomenitele aventuri ale lui Ionică Nechifor

  • Minte de-ngheaţă apele, dar „guguştiucii” să-i îl cred
  • 23 February 2021, 20:23
„Guguştiucii” din presa botoşăneană, cum i-a numit Ion Cristoiu pe reporterii inabili în profesie, au preluat şi preamărit din nou minciunile impostorului Ionică Nechifor, cel care a pus pe chituri Staţiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Caprine şi Ovine Popăuţi.
Luni, a apărut prin media ştirea că Ionică Nechifor s-ar fi întâlnit tet a tet cu şeful APIA Bucureşti, Adrian Pintea, care a efectuat o vizită de lucru la Botoşani. Cică în întâlnirea de taină Nechifor i-ar fi explicat că el va omologa rasa de oi karakul „sur-argintie”, rasă unică prin Europa. Am verificat informaţia chiar la sursă, adică la APIA Botoşani.
„Domnul Adrian Pintea s-a întâlnit cu prefectul Dan Nechifor şi cu directorul nostru Liviu Zaharia. Nici vorbă de o întâlnire cu Ionică Nechifor” – mi-a explicat sursa contactată.
Şi, acum, să clarificăm şi ce-i cu această rasă „sur – argintie” cu care se laudă impostorul că o va omologa.
Afirmaţia este una mai veche şi Nechifor a mai mestecat-oi prin presa botoşăneană. Această rasă de karakul este deja omologată din 2018, un rol principal avându-l Brădăţan - secretarul ştiinţific al Staţiunii. În momentul de faţă Nechifor nu poate nici măcar începe să creeze o nouă rasă pentru că ar fi necesar un efectiv de oi de minim 3.000 de oi iar el mai are vreo 500, şi acelea lipsite de valoare biologică. Omul a minţit iar „guguştiucii” au mestecat minciuna.
O altă ştire apărută a fost de fapt un articol preluat din Adevărul, scris de un şmecheraş care le potriveşte precum baba surdă. Omul a titrat că cel mai gras lapte din lume îl obţine Ionică Nechifor de la oile sale karakul.
„Laptele de la oaia karakul de Botoşani este cel mai gras. Are proprietăţi deosebite. Anul trecut la trei buletine de analize diferite, pe care le-am recoltat de la laptele oilor karakul am avut între 8.7 şi 8.9 la sută grăsime. Nu am auzit la nicio rasă, la nivel mondial, la specia ovine, să aibă un procent de grăsime atât de mare”
, a precizat Ionică Nechifor, director al Staţiunii de Cercetare Popăuţi. Probabil că oile lui Nechifor sunt un fel d e bivoliţe ardelene sau iaci tibetani dacă au laptele de 8,9 unităţi grăsime. Laptele de oaie doar în cazuri extrem de rare poate trece de 7 unităţi de grăsime. Nechifor fabulează pentru că ştie că nu i se va pune întrebări lămuritoare de către cei care scriu cu grabă declaraţiile sale.
Omul acesta dacă nu minte nu poate dormi noaptea lângă tânăra amantă pe care o dezmiardă gingaş „puţă mică şi încăpătoare” Cum Ionică Nechifor este un izvor nesecat de bazaconii, bietul baron von Munchausen cred că mai moare odată, de invidie, pe acolo pe unde-i hălăduieşte sufletul.
Ioan Rotundu

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Aventură conjugală între soţi
Horoscopul săptămânii 22 – 28.02.2021
SNPF- protectorul contrabandiştilor și a celor din crima transfrontalieră! (VI)
Zoe Zlata
Din nou finul Ţurcanu îşi spală naşul de nămolul infestat al iazului Dracşani
Ioan Rotundu
Legile De la Casa de pensii Botosani
Cum a dat Mihai Ţurcanu cu bâta-n balta lui Nistor de la Dracşani
Ioan Rotundu
Corupția din cadrul poliției de frontieră e la cote maxime! (VII)
Zoe Zlata
Primăria Mihai Eminescu - Comunicat de presă
Comportamentul de gangster al şefului PF Stânca, Vasile Luca
Vameşul Ungureanu a recurs la intimidări şi ameninţări
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă