Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
11195
De la 07 Ianuarie 2003
87712584

Nota zece la demagogie pentru profesoara Huncă

  • Ioan Rotundu
  • 22 November 2016, 23:00
Profesoara Mihaela Huncă încă n-a văzut cum arată un mandat de deputat dar fiind pe locul doi pe lista de candidaţi a PSD-ului pentru Camera Deputaţilor, după votul din 11 decembrie i se va pune în mână un astfel de mandat.
Până atunci profesoara trage tare cu demagogia, vrând probabil să demonstreze colegilor deja parlamentari că îşi merită viitorul mandat cu prisosinţă. Printr-un comunicat de presă dat publicităţii, profesoara le-a transmis dascălilor de pe întreg teritoriul României c㠄Vreau să avem salarii decente pentru dascălii noştri şi un învăţământ de calitate pentru tinerii din toată ţara”. Curat murdară demagogie pentru care merită din plin nota zece cu felicitări!
În trei ani cât învăţământul s-a aflat la cheremul Guvernului Ponta de ce nu s-au acordat dascălilor salarii decente? Cine i-a oprit pe premierul ponta şi pe ministrul Ecaterina Andronescu să dea dascălilor salariile pe care le oferă acum cu largheţe electorală?
Ca profesoară de matematică ce este, Huncă ar fi trebuit să aibă un discurs electoral foarte exact şi bazat pe şirul numerelor naturale şi nu pe cel al numerelor iraţionale. Îi amintesc eu că Ecaterina Andronescu, ministrul care a pus-o în funcţie la Botoşani fără a întruni condiţiile legale, a promis dascălilor salarii majorate în 2008, şi în 2012 fără a se ţine de cuvânt. Acum promite din nou, iar Huncă aplaudă promisiunile care nu vor fi niciodată îndeplinite.
Referitor la învăţământul de calitate să ne ferească Dumnezeu ca Huncă să se poată ţine de cuvânt! În patru ani cât a călărit sistemul botoşănean de învăţământ n-a făcut altceva decât să-l pesederizeze prin a pune directori numai dascăli incompetenţi şi cu încălcarea prevederilor legale. Învăţământul de calitate practicat de Huncă în judeţul Botoşani a dus la tristul bilanţ ca 40% dintre absolvenţii de clasa a IX-a să nu ştie a citi cursiv şi a scrie cât de cât gramatical.
Vreme de patru ani cât a fost şefă la Inspectoratul Şcolar Judeţean, Huncă n-a fost în stare să-i convingă pe colegii săi de partid parlamentari ca să intervină la premierul Ponta să dea bani pentru a se finaliza în judeţ unităţile şcolare începute a se construi. S-au dat bani pentru pus piatră pe uliţele satelor, pe drumurile comunale pentru că de aici s-a putut fura. La construcţia şcolilor este riscant pentru constructor să fure pentru că de se produc avarii la clădire cu rănirea, sau mai rău, decesul unor elevi se lasă cu ani grei de puşcărie.
Îi mai aduc aminte profesoarei Huncă, de acum fostă şefă la IŞJ Botoşani, că sub conducerea sa laboratoarele de fizică şi chimie din şcoli n-au fost dotate cu aparatura şi substanţele necesare experimentelor iar materialele didactice au fost cumpărare pe banii strânşi de la părinţi, şi aceasta pentru că ea a fost cea care a pus în funcţia de director profesori de educaţie fizică care n-au ştiut cum trebuie de procedat ca să rezolve aceste probleme didactice de natură curentă.
Având şi un comportament imoral în familie, atât faţă de fostul soţ cât şi faţă de cele două fiice, Mihaela Huncă s-a descalificat ca dascăl şi nu mai are dreptul să ne dea lecţii de educaţie şcolară şi civică. Parlamentul României nu este pentru ea locul cel mai nimerit dar, precum liberalul Florin Ţurcanu în 2012 care a fost ales preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani iar acum este pe punctul de a deveni infractor recidivist , va veni şi ceasul când Mihaela Huncă îşi va primi răsplata pentru tot ce-a făcut şi desfăcut în cariera sa profesională şi politică.
Parafrazându-l pe savantul rus Lomonosov, în politica românească pentru corupţi este valabilă legea penală cu enunţul „Nimic nu se pierde, nimic nu se creează, totul se transferă din libertate după gratii”

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei de 23.11.2016
Bancul zilei: Momeala
ebastian Ghita ramane sub control judiciar pe cautiune,
cu interdictia de a parasi Romania
Nicusor Dan, despre Dragnea: "
O gluma foarte buna ca un om condamnat penal pentru fraudarea alegerilor sa vorbeasca de fraudarea alegerilor"
Inalta Curte restituie la DNA dosarul deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun,
in care este inculpat si Gelu Stefan Diaconu
Ana Maria Patru ramane in arest preventiv
Klaus Iohannis despre "ingrijorarea" lui Liviu Dragnea privind fraudarea alegerilor:
Chiar el?
Klaus Iohannis critica prestatia partidelor in campanie:
Poate au avut un start mai slab si urmeaza cateva saptamani mai bune
De ce nu poate sa ajunga Liviu Dragnea premierul Romaniei:
O lege care opreste persoanele condamnate sa faca parte din Guvern, votata sub guvernarea Nastase, este in vigoare
Trimişii în Parlament, expresia capacităţii de înţelegere a botoşănenilor
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă