Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Pamflet
Mediu
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
1573
De la 07 Ianuarie 2003
123190510
pnl

Noul sezon “O-la-la” incepe la Pro Tv chiar de Ziua Indragostitilor

  • 9 February 2009, 23:00
“O-la-la”, cea mai trasnita emisiune de karaoke din Romania, se intoarce la Pro Tv de-a dreptul indragostita! Din 14 februarie, de la 20.30, chiar de Ziua Indragostitilor, “O-la-la” reincepe lupta in versuri pentru un premiu saptamanal de 25 000 de lei. Prima intalnire pe 2009 a telespectatorilor Pro Tv cu emisiunea O-la-la va fi intr-un cadru romantic dominat de dragoste, in care orchestra Cardinal va canta serenade, iar concurentii vor fi alesi din public dintre cei care-si canta mai cu foc iubirea. Andra da tonul declaratiilor inflacarate de iubire in fata telespectatorilor Pro Tv, chiar de ziua iubirii. Imbracata intr-o rochie de un rosu electric pe care este aplicata o inima uriasa, Andra se declara in primul rand indragostita nebuneste de sotul ei, Catalin Maruta, dar si de telespectatorii Pro Tv si de concurentii curajosi care se incumeta sa lupte pentru titlul de campion O-la-la in noul sezon al emisiunii de la Pro Tv.
Pentru ca este o editie dedicata iubirii, concurentii vor fi de fapt cupluri de indragostiti veniti impreuna sa cante, sa ghiceasca versuri, sa se distreze, sa se sarute in fata tarii intregi si de ce nu, sa si castige marele premiu de 25 000 de lei. Cei 12 concurenti indragostiti lulea vor avea de cantat si de ghicit versuri ale unor piese celebre de dragoste cum ar fi “Poveste” a lui Stefan Banica, “Nunta” lui Phoenix, “Preocupat cu gura ta” a lui Smiley, “Cine” a trupei Hara, “Ramai cu mine” a Andrei si multe, multe altele.
Batalia versurilor se va da intre 6 cupluri mai vechi sau mai noi pe “piata” iubirii, dar fiecare cu o poveste demna de un film. Alina si Razvan s-au cunoscut cu cateva luni in urma intr-un club, s-au cucerit unul pe celalalt prin dans, iar melodia lor de suflet este “Maria” interpretata de Anastasia Lazariuc. Ana si Alex s-au cunoscut acum un an de Revelion si isi canta de cate ori au ocazia piesa “Tu esti dragostea mea” de la Hi-Q.
Adriana si Mircea au o vechime de 5 ani in prietenie, dar de doar un an in iubire. Cand s-au cunoscut, ea era impreuna cu un bun prieten de-al lui, iar el era cu o buna prietena de-a ei, asta pana s-au indragostit ei unul de celalalt si au inceput o relatie de iubire. Si pentru ca povestea sa fie chiar ca-n filme, prietenii lor buni pe care i-au abandonat traiesc acum unul cu celalalt o poveste de dragoste. Ioana si Horia sunt impreuna de 9 luni, iar piesa lor de suflet cu care-si incep ziua este “Buna dimineata, te iubesc!”, iar Iuliana si Stefan se iubesc de 3 ani si jumatate, iar piesa relatiei lor este “Strangers in the night”. Unul dintre aceste cupluri va castiga prin cantec, vers si distractie trofeul O-la-la si poate si marele premiu 25 000 de lei cu care sa-si poata sarbatori iubirea. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Tăriceanu ar putea rămâne fără imunitate, după scandalul Sterling
Geoană , PSD şi Mefisto!
Mircea Geoană a pus capac Parteneriatului pentru România
Politicienii ungurii instigă bisericile maghiare împotriva românilor
Ultimul ministru de externe al Germaniei de Est în vizită la Chişinău
Comentariul comentariilor XXVII
(Ioan Rotundu)
Senatorul italian Piergiorgio Stiffoni denunţat de români
Moş Ion Roată are strănepoţi la Harvard
Prima de casare: în România - sub 1.000 de euro, în Belgia - 4.000
PC vrea să fie factor de echilibru între PSD si PDL
Horoscop
Ca între popi
Afacei în care totdeauna unul va pierde
Hai să importăm poliţişti maghiari
Bilanţ al misiunilor pirotehnice desfăşurate de ISU
Ţâbuleac nu glumeşte, sancţionează!
Românul şi fe-mart
Diaconu a declanşat răfuiala cu fostul primar Egner
Egner are posibilitatea de a alege între puşcărie şi spitalul de psihiatrie
Primarul Viţel se uită la bugetul local ca la poartă nouă
Criza economică îi va ţine acasă şi pe actori
Conducere nouă la Direcţia Veterinară
Pensionarii mereu au de spus câte ceva
Cu şomajul stăm prost, dar vom sta şi mai prost
Medicii cardiologi vor putea pune diagnostice mai corecte
Dacă loaza nu învaţă, profesorul va avea probleme la leafă
Cod roşu va însemna internarea pacientului
Munca profesorilor din comisiile de examinare va fi plătită
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog