Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Administraţie
Horoscop
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
6391
De la 07 Ianuarie 2003
87509260

Noul subprefect, Gelu Țigănucă, a depus jurământul

  • 25 March 2014, 23:00
Marți, Sala Iorga a Prefecturii Botoșani s-a dovedit neîncăpătoare la ceremonia de investire a noul subprefect al județului. Gelu Țigănucă, a depus jurâmântul, în prezența a numeroase oficialități, dar a lipsit fostul subprefect, Sebastian Tocariu. Alături de prefectul Costică Macaleți și vicepreședintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, s-au regăsit și invitați de seamă. Doi polițiști din Miami au ținut să fie prezenți la evenimentul care a fost binecuvântat de prezența preotului militar Ștefan Grădinaru.
Noul subprefect s-a dovedit a fi copleșit de emoție, mai ales că majoritatea celor aflați în sală s-au dovedit a fi oameni care l-au apreciat de-a lungul carierei de finanțist. „Sincer vă spun, sunt de emoţie, deşi din partea dumneavoastră primesc o energie care îmi face bine. Emoţii pentru că sunt împreună cu prieteni şi emoţii pentru că nu sunt toţi ai mei cu care aş dori să trăiesc acest moment. Sunt onorat să mă aflu astăzi în faţa dumneavoastră în noua şi provocatoarea funcţie de subprefect. Încep prin a aduce mulţumiri celor care m-au sprijini şi au învestit în mine încrederea lor. Pe aceştia mi-aş dori din tot sufletul să nu-i dezamăgesc”, a spus emoționat Gelu Ţigănucă. (Liana Anuței)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Sute de copii au cerut, ieri, adulților să nu mai otrăvească planeta
Forţa civică Boptoşani: Comunicat de presă
Trei pentru ,un ,, rol” la Teatrul ,,Mihai Eminescu”
Microbuz căptuşit cu ţigarete moldoveneşti
15 tone de furaje distruse din joacă
Horoscopul zilei
Bancul zilei: Remediu ardelenesc
Reţeta zilei: Pulpp de miel la cuptor
Botoşani: Demiterea lui Airimiţoaie a stârnit nemulțumirea liberalilor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă