Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Aniversări
Reportaje
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3610
De la 07 Ianuarie 2003
122575549

Nova Apaserv: Bătaia de joc la adresa noastră întrece orice limită

  • Ioan Rotundu
  • 5 December 2018, 21:16
Incompetenţa celor de la Nova Apaserv Botoşani s-a transformat într-o continuă bătaie de joc la adresa noastră ca abonaţi la reţeaua publică de apă. Doar 7 luni de zile au trecut de la întreruperea furnizării apei timp de două zile în întreg municipiul Botoşani. Spre aducere aminte celor care au uitat, în zilele de 27 – 29 aprilie 2018, de vineri seară, sâmbătă şi duminică spre după amiază nu a fost apă în tot oraşul.
Iniţial cei de la Nova Apaserv au anunţat că fac verificări tehnice în reţea. În realitate au efectuat două racorduri, Unul pe strada Împărat Traian, în apropiere de Şcoala nr. 11 şi al doilea pe strada Sucevei în zona Carfoure, mai exact la intersecţia cu B-dul Mihai Eminescu. Au lucrat două echipe în dorul lelei, fără a le păsa că noi nu aveam, la sfârşit de săptămână, apă rece şi caldă la robinete.
Managerul Albert Tănase, pus de PSD ca să conducă destinele societăţii, a demonstrat numai incompetenţă profesională. Cu toate acestea, Costică Macaleţi preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, instituţie care coordonează activitatea societăţii Nova Apaserv, n-a considerat că este timpul să-l demită pe acest manager şi să pună la cârmă un specialist în domeniu.
Mai mult, Doina Federovici, preşedintele PSD Botoşani, care şi-a pus cumătrul Dan Deleanu preşedintele Consiliului de Administraţie, un alt incompetent de top, a impus în CA şi alţi membri de partid care nu aveau nimic în comun cu activitatea societăţii. Acest mod politic de numire a conducerii societăţii a adus unitatea în pragul falimentului. Cu toate acestea, Federovici, Macaleţi şi consilierii judeţeni ai PSD continuă să susţină actuala conducere pentru că reprezintă clientela de partid care răspunde la comenzi
Ca dovadă a incompetenţei şi a lucrărilor superficiale, de mântuială executate de aparatul tehnic, din nou la racordul din zona străzii Sucevei la intersecţia cu B-dul Mihai Eminescu (foto) s-a produs o avarie şi din nou întreg oraşul a rămas fără apă la robinete. Spre deosebire de luna aprilie, de această dată cei de la Nova Apaserv nu s-au mai obosit să ne spună pentru cât timp este oprită furnizarea apei.
Dacă societatea ar fi avut un manager competent, acesta ar fi luat măsuri dure cu ceri care în aprilie au executat lucrarea la acest important racord pe reţeaua de apă în bătaie de joc. Reţeaua de apă s-a modernizat cu bani de la BERD, noi am fost puşi în situaţia să suportăm creşteri repetate la preţul apei iar rezultatul este că întreaga reţea este ciuruită şi avariile apar tot mei frecvent.
Nu numai că nimeni nu este tras la răspundere, dar tot noi vom fi cei care vom suporta toată risipa de apă şi costul acestor lucrări făcute în bătaie de joc. În Consiliul Judeţean avem şi consilieri din opoziţie, cum sunt cei ai PNL. Niciunul dintre aceştia nu a luat atitudine publică, să ne informeze cu dezastrul spre care se îndreaptă societatea Nova Apaserv şi să ne ceară să luăm atitudine solidară pentru a ne proteja buzunarele de incompetenţa actualei conduceri. Tac complice cu toţii pentru că între conducerea PNL Botoşani şi cea a PSD-ului există o cârdăşie din vremea celebrului USL, cârdăşie la hoţiile din banul public, hoţii care apoi sunt incluse în factura noastră.
Sincer, nu pot să înţeleg o asemenea atitudine din partea botoşănenilor, această indiferenţă care ne costă anual mulţi bani.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Albeşti: „Împreuna la Centenar !- 1 Decembrie – Ziua Naţională a României”
Mesajul primarului Cătălin Fluture de Ziua Naţional㠖 Centenarul Unirii
Catrenul săptămânii
Horoscopul săptămânii 3 – 9.12.2018
Laudatio pentru consilierii locali ai comunei Dângeni
Ioan Rotundu
Lumea lu’ Rotundu şi Centenarul Unirii
Ioan Rotundu
Lumea lu' Rotundu: Centenarul Unirii - Botosani
Scandalul DPA - Reacția Ministerului de Externe:
Erori grave, din necunoaștere sau rea intenție, care aduc atingere adevărului istoric
Guvernul francez suspendă creșterea taxelor la carburanți,
după protestele masive
Posibilele consecinţe ale panaramei din Parlamentul României
Ioan Rotundu
M-am săturat de atâţia penali şi infractori în vârful politicii româneşti
Preşedintele Macaleţi n-a aflat că minciuna are picioare scurte
Ioan Rotundu
Băsescu, mesaj către Dragnea: Daddy pare că nu înțelege nimic
Nu mai controlează nici guvernul, nici majoritatea parlamentară, nici partidul. Pleacă acum!
Ptrds-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 7.12.2018
Neruşinatelor, aţi pângărit până şi ingenuitatea copilăriei!
Ioan Rotundu
Lumea lu Rotundu 1 Decembrie 2018 - Dangeni
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog