Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
40033
De la 07 Ianuarie 2003
95186096

Novaoptic îşi respectă clienţii

  • * drept la replică
  • 27 January 2010, 23:00
Catre Redactia ziarului Jurnalul de Botosani si Dorohoi,
NOVAOPTIC ISI RESPECTA CLIENTII
Referitor la sesizarea d-lui Codau Costel inregistrata cu nr 14/21.01.2010 precizam urmatoarele:
Ochelarii cu lentile progresive au fost livrati d-lui Codau in data de 19.01.2010. In data de 20.01.2010, dumnealui ne-a informat in legatura cu neclaritatea vederii la computer. Imediat a fost consultat din nou, gratuit, de catre d-na Dr Cristina DAVID, confirmandu-se prescriptia initiala. Proband ochelarii cu lentile progresive s-a constat ca ii ofera o vedere buna la distanta si la citit, in timp ce ecranul computerului nu se vede cu claritate.
Respectand procedurile sistemului de management al calitatii ISO 9001am verificat cu atentie fiecare pas al construirii acestui ochelar (consultatia a fost reluata, proiectia pupilei pe lentila demo precum si marcajele necesare comandarii lentilelor progresive au fost refacute, dioptriile ochelarului au fost verificate cu lensmetrul, distanta interpupilara masurata), concluzia specialistilor NOVAOPTIC (medici, opticieni, consultanti vanzari) fiind ca ochelarul nu prezinta necomformitati. Considerand ca perioada de adaptare a fost prea scurta, i s-a explicat clientului necesitatea efectuarii unor miscari de inclinare a capului si ochilor pentru a gasi mai usor zona din lentila care ofera vedere clara la computer.
In scopul de a veni in sprijinul clientului, pentru a-si putea desfasura in bune conditii activitatea profesionala i-am oferit urmatoarea solutie: o pereche de ochelari cu lentile pentru activitate preponderent la computer (2 lentile ADDPOWER, rama si montaj), al carui cost il suporta NOVAOPTIC, precum si montarea gratuita a lentilelor pentru citit, primite cadou, pe o rama pe care o va alege dumnealui, urmand sa-si pastreze si ochelarii progresivi pentru a se acomoda cu ei. Design-ul progresiv al noilor lentile este mai simplu, indicat pentru lucrul la aproape si semidistanta iar adaptarea este mai usoara.
Aceasta propunere a fost comunicata clientului nostru si prin scrisoare recomandata in data de 22.01.2010, inainte de publicarea articolului din ziarul dumneavoastra.
Deoarece d-l Codau nu a acceptat oferta noastra, in data de 26.01.2010, a fost invitat la cabinetul NOVAOPTIC pentru o noua consultatie oftalmologica, efectuata de d-na Dr. Cristina DAVID in mod gratuit, concluzionand absenta problemelor de sanatate oculara. Constatand dificultatile de adaptare cu lentilele progresive, am convenit impreuna cu clientul inlocuirea lentilelor progresive cu o pereche de lentile monofocale pentru citit, HILUX 1.5 VIEW PROTECT, solutie cu care clientul a fost multumit, primind diferenta de bani dintre cele doua perechi de lentile.
Experienta noastra de 10 ani in domeniul lentilelor progresive ne permite sa consideram normal un timp de adaptare al purtatorului de la cateva zile la 2-4 saptamani. In acest timp purtatorul gaseste zonele de vedere clara pentru distanta mare, intermediara si aproape, se obisnuieste cu noul mod de a privi si isi formeaza o deprindere, astfel incat, dupa perioada de adaptare, accesarea acestor zone nu este facuta constient, ci automat.
NOVAOPTIC a manifestat toata disponibilitatea de a gasi solutii pozitive in favoarea clientului, care a fost in permanenta tratat cu tot respectul cuvenit.
Intelegand ca a fost o obiectie de pret, fara sa existe evidenta ca produsele si serviciile oferite au prezentat neconformitati, am schimbat lentilele initiale progresive cu lentile monofocale, mai simple deci mai ieftine, si am restituit diferenta de pret.
Rezolvarea acestei sesizari s-a desfasurat in intervalul de 7 zile, fara a depasi limita legala de solutionare a oricarei sesizari.
Conform procesului verbal de constatare nr 0339297, din data de 27.01.2010, comisarii ANPC (protectia consumatorului) nu au identificat produse neconforme cu legislatia in vigoare.
Aceasta adresa reprezinta dreptul la replica al SC PARADIGMA NOVAOPTIC SRL ca urmare a descoperirii in data de 27.01.2010 a articolelor denigratoare publicate, al caror titlu nedocumentat reprezinta o atingere a imaginii firmei noastre. Solicitam publicarea integrala a acestui document.
Data 27 ianuarie 2010
Cu respect,
Daniela Jugariu

Director vanzari

N.R. – S-a publicat cu eliminarea pasajelor vădit publicitare şi cu menţiunea că în România, ca în orice stat democratic, cenzura este desfiinţată ceea ce înseamnă că atribuirea titlului la un articol nu necesită avizul niciuneia dintre părţi, sancţiunea venind din partea cititorilor.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Proiectul de mediu „Inima verde a Laurianului” - locul I pe ţară
Înfiinţarea Asociaţiei Generale a Învăţătorilor din România – filiala Basarabia
Cină românească a vânătorilor la Kitchener
Volumul „Enciclopedia Ortodoxiei Româneşti” va fi lansat în acest an
Voronin riscă să rămână fără mai multe imobile
Incendii şi iar incendii
În politică ar trebui ca după ce ratezi să te abţii să fii în frunte
FMI anticipează un milion de şomeri până la jumătatea anului
Un bărbat a fost salvat de sub ruine la două săptămâni după cutremurul
România a făcut progrese semnificative în implementarea reformelor economice
Soţia lui Crin Antonescu s-a mânjit cu cianură pe obraz
Horoscop
Încăpăţinare de soacră
Emil Boc: România îşi păstrează credibilitatea internaţională
Comentariul comentariilor (XV)
Ioan Rotundu
SC Nova ApaServ - încă un pas
Kaufland s-a deschis
CJ Botoşani va moderniza 7 drumuri şi 5 poduri
deocamdată se caută surse de finanţare
Accident în curba morţii
Suntem fruntaşi pe ţară la morţii prin îngheţ
Cu privire la disciplina şcolară ministrul spune una, profesorii alta
Medicii cu concedii medicale acordate „pe lângă lege” au scăpat uşor
În privinţa revendicărilor, sindicatele din învăţământ bat pasul pe loc
Şi răbdarea lor are o limită!
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă