Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Mondene
Pamflet
Remember
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
18527
De la 07 Ianuarie 2003
122878594

Nu i-ar displace şefia PD-L

  • 18 December 2007, 23:00
Lucrurile nu par a fi certe în privinţa conducerii la Botoşani a filialei PD-L. Cert este că preşedinţia va aparţine liberal democraţilor. Senatorul Mihai Ţâbuleac declara la începutul săptămânii că în eventualitatea în care primarul Cătălin Flutur ar veni la şefia filialei nu va mai accepta nici o funcţie în partid.
La rândul său, primarul municipiului Botoşani, care a anunţat că va candida la primăria Botoşani din partea PD-L consideră că senatorul Mihai Ţâbuleac s-a pripit în a face declaraţii. „Din păcate senatorul Ţâbuleac nu a avut măcar curiozitatea să vorbească şi cu mine şi să mă întrebe ce cred. Sper să avem o discuţie. Mi se pare absurd să vorbeşti despre o persoană fără a vorbi mai întâi cu persoana respectivă”, a declarat Cătălin Flutur.
Deşi primarul, actualmente membru PNL suspendat nu exclude posibilitatea de a deveni preşedintele filialei partidului nou înfiinţat, dar acest lucru se poate întâmpla abia în vară, după alegeri. În eventualitatea plecării din rândurile PNL acum, primarul ar vacanta şi funcţia din administraţie, ori organizarea anticipatelor nu are nici un rost în momentul de faţă.
„Postul de preşedinte poate să rămână vacant şi va fi un birou de conducere. Important este să reuşim să facem o îmbinare între cele două organizaţii. Este firesc să nu fie toţi mulţumiţi. Unii s-au crezut senatori de drept iar rezultatele nu îi îndreptăţesc”, a subliniat edilul şef al municipiului Botoşani.
Deşi primarul Flutur susţine că problema preşedintelui PD-L Botoşani s-a discutat la Bucureşti şi nu cunoaşte foarte multe amănunte, acesta susţine că dacă Ţâbuleac este cel mai în măsură să conducă partidul la Botoşani, atunci o va face. Primarul Flutur recunoaşte că a avut o discuţie cu mult înainte de această fuziune cu Vasile Blaga dar care s-a finalizat fără nici un rezultat concret.
Atunci Blaga îi propunea primarului Flutur să preia filiala PD Botoşani, care avea rezultate slabe. „Dacă mi se va cere voi ocupa funcţia de preşedinte al PD-L. Eu sper să aplanez conflictul cu Mihai Ţâbuleac şi echipa va fi formată din oameni competenţi”, a subliniat primarul Flutur. (Bianca ALBU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Flutur şi-a ales partidul pentru care va candida la anul
Au muncit zi şi noapte pentru a completa o tonă de documente
Lui Flutur nu i s-a dat nici un leuţ
Doi pictori în devenire îşi expun lucrările la Galeriile de Artă
Primăria face eforturi în luna cadourilor
Moş Crăciun va poposi două zile în tramvaiele botoşănene
Indienii au venit la Prefectură
Primii colindătorii la Palatul Administrativ
Oprişanu promite că va schimba mentalitatea personalului medical
Încă trei ambulanţe la Botoşani
APM a trimis notificări agenţilor economici
A crescut uşor rata şomajului
Evenimente în lanţ la Clubul Copiilor şi Elevilor Dorohoi
E.ON - programul de lucru în perioada sărbătorilor
APDRP a primit acreditarea pentru derularea fondurilor europene
Anunţ „Vasilache”
Romania, invingatoare la “Dancing Around the World” din Mexic
Cozmin Gusa se intoarce la “Dansez pentru tine”
I-Real, dar totusi adevarat
Horoscop
Jenă feminină
Program TELE’M Botoşani, miercuri, 19 decembrie
Au încercat americanii mituirea primarului şi a directorului Termicii?
dezvăluiri despre o afacere obscurăprimarul Egner şi Panţâru resping acuzaţiile venite de la Bistriţace-a reieşit din ancheta noastră
Românul şi Decembrie `89
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog