Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Pamflet
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
34424
De la 07 Ianuarie 2003
101982379

Nu mai vreau să plătesc taxa pe fraier!

  • 26 July 2010, 23:00
Săptămâna trecută, cine a fost atent la ce se petrece prin TVR 1, a putut constata cum realizatorii de emisiuni din televiziune naţională şi publică stau sluj în faţa celor aflaţi la putere. Mai întâi a apărut preşedintele Băsescu, la o oră de vârf, iar moderatoarea avea să leşine, tot privindu-l admirativ şi icnind sexual la orice răspuns marinăresc dat de invitatul său. Preşedintele Băsescu i-a tocat pe toţi cei care-i stau în calea intereselor, dar cel mai abitir i-a plefturit pe premierul Tăriceanu şi pe cel căruia tocmai i-a dat viaţă „Prostănacului” de Geoană, fostul preşedinte Iliescu.
Învingându-şi temerile faţă de preşedintele ţării, dar şi de teama răzbunării la care ar putea recurge premierul Tăriceanu, aceeaşi emisiune, cu aceeaşi moderatoare, i-a acordat premierului un drept la replică faţă de acuzaţiile ce i le-a adus preşedintele. În schimb, ex-preşedintelui Iliescu nu i s-a mai acordat nimic, pe motiv că acesta nu s-a adresat în scris conducerii Televiziunii. Nu m-am prăpădit şi nu mă prăpădesc după fostul preşedinte şi elucubraţiile sale politice, dar, ca plătitor de taxe ce sunt, vreau să mi se dea respectul ce mi se cuvine: imparţialitatea postului în raportul putere-opoziţie. Mi-ajunge că pe banii mei se produc fel de fel de emisiuni inutile din toate punctele de vedere, başca pricopseala de a lăcrima, din ce în ce mai fals, cu „Surprizele” Andreei Marin.
De parcă n-ar fi fost îndeajuns bătaia de joc cu supuşenia postului faţă de Băsescu, luni seară, astă săptămână, la emisiunea „Foc încrucişat”, tot la oră de vârf în audienţă, au fost invitaţi Boc, ordonanţa politică a lui Băsescu, şi chiar „Prostănacul” în persoană. Moderatorul emisiunii, un neica nimeni, s-a arătat atât de preocupat să nu-l supere pe Măria Sa Boc, că ne era nouă jenă să-l mai privim. Dacă aş fi fost în locul „Prostănacului”, alias Geoană, m-aş fi ridicat şi aş fi plecat, fără a mai îndura umilinţe timp de o oră, în văzul întregii ţări. Luând act de lecţiile de „democraţie” pe care TVR 1 le oferă românilor, pe banii lor, mi-am jurat în colţul musteţei să nu mai plătesc taxa pe fraier. Ce ziceţi, aş avea dreptate?! (Cârcotaşul)
JD 31.01.2007 – format electronic

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Program Tv SOMAX, marţi n27 iulie
Ex-prefectul Macaleţi este cercetat penal
Bancul zilei: Preţul papei
Înainte ... La plăcinte moldoveneşti
Bună sau rea, este istoria existenţei noastre
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă