Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Publicitate
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
32596
De la 07 Ianuarie 2003
87472847

O companie americană anunţă 250 de noi locuri de munca

  • 29 January 2014, 23:00
Americanii de la CGS - prntre cei mai mari furnizori de solutii de outsourcing prezenti pe piata din Romania- va angaja 250 de noi oameni, "Ne extindem activitatea intrucat avem clienti noi si, in consecinta, ne implicam in proiecte noi, pentru care avem nevoie de personal.
Majoritatea joburilor scoase la concurs sunt locuri de munca nou create dar acoperim si pozitiile ale caror ocupanti ori au promovat ori s-au orientat spre alte domenii", a declarat pentru HotNews.ro Vladimir Sterescu, Country Manager CGS in Romania. Reamintim ca in noiembrie 2013, rata somajului in forma ajustata sezonier era de 7,3%, in crestere cu 0,6 puncte procentuale fata de noiembrie 2012.
CGS furnizeaza solutii de outsourcing in 18 limbi straine: servicii de customer care, suport tehnic, help desk, telesales, precum si alte servicii externalizate de multe verticale de business. In Romania, activitatea CGS este organizata in trei centre: Bucuresti, Brasov si Sibiu.
Dintre cele 250 de posturi scoase la concurs de CGS, cca 150 sunt in centrul de suport din Sibiu, iar aproape 100 sunt in cel din Brasov, majoritatea joburilor fiind in limbile romana sau engleza. Pozitiile disponibile in limbile engleza, franceza, italiana, spaniola, germana sau olandeza sunt de Customer Care, Customer Support sau Technical Support; acestora li se adauga posturile de Consultant Relatii Clienti, in limba romana. Selectia este riguroasa: in urma analizei CV-urilor primite la departamentul de resurse umane al CGS sunt selectati candidatii pentru primul interviu, care include teste de verificare a gradului de cunoastere a limbii straine solicitate pentru fiecare pozitie, avand in vedere ca personalul trebuie sa vorbeasca fluent limba postului pe care activeaza; pentru anumite pozitii, primul interviu cuprinde si verificarea cunostintelor tehnice.
"Testarea candidatilor este complexa intrucat ne dorim ca angajatii nostri sa aiba un nivel foarte bun de cunoastere a limbilor straine, care - in functie de fiecare job in parte- trebuie completat de alte cunostinte tehnice sau diferite aptitudini. Criteriile noastre de selectie sunt intr-adevar foarte stricte, dar in Romania exista forta de munca pregatita corespunzator: trebuie doar "sa ne gasim" reciproc", a precizat Vladimir Sterescu.
Cei care sunt selectati dupa prima etapa merg apoi in cea de-a doua, in care sunt evaluate aptitudinile de comunicare cu clientii, capacitatea de a raspunde solicitarilor primite de la acestia, abilitatile de negociere, cunostintele tehnice etc- de la caz la caz, in functie de fiecare pozitie.
Dupa angajare, CGS organizeaza sesiuni de training. "Furnizam solutii de outsourcing unor companii de top din SUA si Europa, asa incat trainigurile noastre sunt realizate in colaborare cu lideri de piata din domenii extrem de competitive, precum IT si telecomunicatii, banking, online retail etc. Programele de pregatire nu sunt usoare; cei care le parcurg insa au parte de traininguri care le asigura un nivel de competenta la standardele firmelor din Forbes Top 500", a aratat Vladimir Sterescu.
In Romania, CGS are aproape 3.000 de angajati, peste 75% dintre acestia avand sub 25 de ani. Aproximativ 95% dintre angajatii CGS sunt absolventi sau studenti ai unor institutii de invatamant superior, majoritatea vorbind doua - trei - unii pana la cinci limbi straine.
Conform uzantelor din industria de profil, castigul salarial depinde in primul rand de limba in care fiecare angajat isi desfasoara activitatea, precum si de ansamblul competentelor solicitate (tehnice, de negociere etc), asa incat in primul an de activitate veniturile totale lunare (salariu, tichete de masa, bonusuri etc) variaza in general de la venitul mediu brut pe economie pana la peste 1.500 Euro brut.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Nemulţumirea soţiei
Horoscopul zilei
Codul fiscal va fi rescris
Serviciile secrete britanice monitorizau în timp real comportamentul utilizatorilor de Facebook si YouTube
Guvernul nu a operat nicio modificare a codurilor penale contestate de procurori
Introducerea accizei la motorină ar putea fi amânată pentru alte 3 luni
Un fost preşedinte al Ucranei afirmă că ţara "se află în pragul războiului civil
ExxonMobil şi Petrom au devenit titularii licenţei petroliere în perimetrul de mare adâncime Midia din Marea Neagră
Taxa pe construcţii speciale şi nevoia de reaşezare în zona de suportabilitate economică
Ponta: Sâmbătă intră în vigoare noul Cod Penal
Locuinţa aprinsă de jarul căzut din sobă
„Muc cel mic” – spectacol la Teatrul „Vasilache”
duminică, 2 februarie, de la orele 11,00 şi 12,30
Întâlnirea împuterniciţilor de frontieră, la Dorohoi
Botoşani: Dezvăluiri scandaloase despre proaspătul laureat al Premiului Naţional de Poezie „Mihai Eminescu”
Ioan Rotundu
Scrisoarea de divorţ a lui Poclid de primarul Portariuc
Gruia Stoica, adus cu mandat la DNA într-un dosar legat de Complexul Energetic Oltenia
Procurorii DNA: Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă care face jocurile de influenţă în scandalul de corupţie Carpatica Asigurări
Daniel Chiţoiu este iniţiatorul OUG
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă