Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
8029
De la 07 Ianuarie 2003
122868096
O nouă şansă de angajare

ISU scoate 158 posturi la concurs

  • 9 July 2007, 23:00
Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţ㠄Nicolae Iorga” Botoşani scoate la concurs pentru încadrare din sursă internă 158 de posturi. Dintre acestea 154 sunt posturi de subofiţeri şi patru sunt de personal contractual. În subunităţile operative ale ISU vor fi scoase la concurs 129 de posturi de subofiţeri. Astfel, pe specialităţi sunt 62 posturi pentru servanţi pompieri, 55 conducători autospeciale de intervenţie, patru posturi pentru comunicaţii. Pentru specialitatea Nuclear Biologic Chimic (NBC) sunt scoase la concurs şapte posturi şi un post este la specializarea administrativ. Din posturile scoase la concurs 46 sunt la Garda de Intervenţie Botoşani, 49 la Dorohoi, 17 la Garda de Intervenţie Săveni şi 17 posturi la Truşeşti. Pentru ISU Botoşani sunt 25 de posturi de subofiţeri plus patru posturi pentru personal contractual.
Potrivit şefului ISU, Radu Anton, la compartimentul monitorizare şi dispecerat situaţii de urgenţă sunt puse la bătaie cinci posturi, un post la compartimentul planificare, misiuni, resurse, trei posturi la comunicaţii şi informatică. În cadrul Serviciului Protecţie Civilă sunt trei posturi vacante, iar unul este pe specializarea genist-pirotehnician. La compartimentul avizare, autorizare este liber un singur post, iar un alt post la compartimentul pregătirea populaţiei. Şapte posturi de subofiţeri sunt scoase la concurs şi la Serviciul logistic şi patru posturi pentru personal contractual.
După cum a precizat Radu Anton, la personalul contractual două posturi sunt pentru mecanic şi electromecanic auto plus conducător autospecială şi două posturi de muncitor calificat întreţinere şi reparaţii imobile. La achiziţii publice este disponibil un post şi un alt post la protecţia muncii şi supraveghere tehnică. În cadrul compartimentului financiar este liber un post de subofiţer, iar la resurse umane există două posturi de subofiţeri, dintre care unul pe specializarea asistent medical şi celălalt la managementul resurselor umane. De asemenea. ISU Botoşani scoate la concurs şi postul de purtător de cuvânt în cadrul compartimentului informare şi relaţii publice.
„Toate posturile şi cerinţele de înscriere la concurs pentru posturile de la subunităţile de intervenţie şi condiţiile sunt stabilite prin ordin al inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. Este publicat în întregime pe site-ul inspectoratului genera. Cu siguranţă în data de 18 iulie vom publica tematica şi bibliografia pentru aceste posturi de specialişti pentru că legea şi reglementările Ministerului Internelor şi Reformei Administrative prevede ca stabilirea comisiei să se facă cu 15 zile înainte de concurs şi tematica se afişează cu cel puţin zece zile înainte”, a precizat Radu Anton, şeful ISU Botoşani. Pentru a participa la concurs cei interesaţi trebuie să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România, să aibă cel puţin studii liceale cu diplomă de bacalaureat, să îndeplinească cerinţele postului scos la concurs, să aibă un comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate în societate, să fie declaraţi apt medical, fizic şi psihologic, să nu aibă antecedente penale sau să nu fie în curs de urmărire penală şi să aibă înălţimea de minim 1,65 metri.
După cum susţine Radu Anton la concurs se pot înscrie atât bărbaţi cât şi femei care îndeplinesc criteriile de recrutare menţionate. La pregătirea fizică baremele de corectare la concurs sunt aceleaşi pentru femei şi bărbaţi. Candidaţii care vor opta pentru ocuparea unor posturi de specialitate vor trebui să prezinte şi dovada calificării în respectivul domeniu. Din posturile scoase la concurs cel de la avizare şi de la achiziţii publice solicită candidaţi cu studii superioare. La concurs pot candida funcţionari publici, personal contractual, gradaţi şi voluntari din structurile ISU, din unităţile Ministerului Internelor şi Reformei Administrative, subofiţeri în activitate din alte instituţii de apărare naţională, ordine publică şi siguranţă naţională.
Nu se pot înscrie pentru ocuparea unui post cei care fac parte din structurile Ministerului Justiţiei. Înscrierile pentru posturile libere din cadrul IS Botoşani au început de ieri şi continuă până pe data de 20 iulie. (Margareta NICHIFOR)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Comentariu la comentarii (CXXXIX)
(Ioan Rotundu)
Secretul orgasmului la lumânarea aprinsă
Cugetări din operele scriitorilor americani
Anunţ important
E o casă de vânzare, pentru cine bani mulţi are
Bani pentru numărarea ţiganilor şi modernizarea poliţiei comunitare
Şefii judeţului au opinii diferite asupra organizării administrative
Poliţia Comunitară pusă la treabă pe timp de noapte
UE ne dă făină şi zahăr de pomană, dar n-avem unde le depozita
Serviciul de paşapoarte a primit două imprimante noi
Conţac dezaprobă ideea Termicii de a stopa debranşările
Prefectul Roman încă n-a aflat cauzele prăbuşirii de la Dealul Mare
Performanţele muncii prefectului Roman au ajuns exemplu naţional
Garda de Mediu şi ISU controlează arderea miriştilor
Alte amenzi aplicate cetăţenilor necivilizaţi
Biserica unde slujeşte protopopul a fost călcată de hoţi
Reţinut pentru că a provocat scandal în public
O nouă modalitate de calcul a drepturilor salariale
Subofiţer de Jandarmi prins beat clampă la volan
Ciupercile lui Beju
Nu i-au ieşit pasienţele
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog