Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Mondene
Reportaje
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
15485
De la 07 Ianuarie 2003
108701069

O vacanţă de vis pentru o familie nevoiaşă

  • 16 August 2009, 23:00
Miki a demonstrat vineri si simbata seara la emisiunea “Serviti, va rog!” difuzata de Pro Tv ca are toate calitatile necesare unei adevarate gospodine: a gatit, a facut curatenie, a spalat si calcat rufe ore intregi, a hranit animalele si a fost foarte draguta cu toti clientii pensiunii, cu alte cuvinte a facut tot ce i-a stat in putinta pentru ca familia Ciubotariu, din Prahova, sa petreaca o vacanta de neuitat. Cei patru copii din familia Ciubotariu locuiesc alaturi de parintii lor intr-o camera cu chirie si se descurca foarte greu cu banii. Acum, datorita lui Miki de la ex-Capital, ei vor putea pleca pentru prima oara impreuna intr-o multasteptata vacanta.
Edi Stancu, Andreea Antonescu, Viorel si Miki, au trecut prin adevarate peripetii pentru a putea duce la indeplinire sarcinile tot mai dificile trasate de Nea Marin, specialistul in folclor al emisiunii “Dansez pentru tine” si responsabilul cu atribuirea responsabilitatilor la “Serviti, va rog!”. Vedetele au stat la coada vacii, au curatat grajdurile, au pregatit masa pentru familiile aflate in pensiune si le-au stat la dispozitiei in permanenta pentru orice pretentie ar fi avut acestea.
Extenuati de sarcinile trasate de Nea Marin, cele patru vedete s-au gindit la un moment dat sa i-o coaca lui Nea Marin si au disparut pur si simplu de la pensiune, lasind toate treburile neterminate. Razbunarea le-a fost scurta pentru ca Nea Marin le-a luat urma si i-a recuperat mai repede decit s-ar fi asteptat cele patru vedete.
Felul in care s-au descurcat Edi Stancu, Andreea Antonescu, Viorel si Miki cu toate treburile din pensiune a atras vineri seara la Pro Tv in minutul de maxima audienta inregistrat la ora 21.57 peste un milion si jumatate de telespectatori la nivelul intregii tari.
Emisiunea “Serviti, va rog!” difuzata vineri seara intre orele 20.28 si 21.59 a inregistrat pe intreg publicul din mediul urban o audienta medie de 6,6 puncte de rating si o cota de piata de 20,1%, mai mult decit dublu fata de Antena 1 care a inregistrat 3,0 puncte de rating si 9,2% cota de piata. Si la nivelul publicului comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani Pro Tv s-a aflat tot in fruntea clasamentului cu 6,5 puncte de rating si 25,9% cota de piata, in timp ce Antena 1 a inregistrat o audienta medie de doar 2,7 puncte de rating si 10,7% cota de piata.
Si in editia “Serviti, va rog” difuzata simbata seara intre orele 20.25 – 22.03 Pro Tv a inregistrat pe intreg publicul din mediul urban o audienta medie de 5,9 puncte de rating si 18,3 % cota de piata, aproape de trei ori mai mult decit Antena 1 care a atins 2,9 puncte de rating si 9,2% cota de piata. Pro Tv a fost lider incontestabil de audienta si pe publicul din mediul urban cu virste curpinse intre 18 – 49 de ani, inregistrind o audienta medie de 5,5 puncte de rating si 22,2% cota de piata, fata de Antena 1 care a inregistrat doar 2,0 puncte de rating si 8,2% cota de piata.
La nivelul intregii populatii a Romaniei, in minutul de maxima audienta inregistrat la ora 21.51, Pro TV era urmarit in timpul emisiunii “Serviti, va rog!” de peste un milion si jumatate de telespectatori. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Adevărata Românie (VII)
aventură gastronomică la poarta Moldovei
Ungurească
Horoscop
O nouă ispravă a secretarei Florica
Doi minori botoşăneni morţi într-un accident şi alţi trei răniţi
Surprize muzicale pentru bătrânii de la Leorda
Cursuri de formare a instructorilor
de multe ori, cei care ar trebui să se ocupe de cultură pe plan local, în judeţ, iau banii degeaba
Românii sunt nesătui de bani şi ce primesc pompează în măsuri populiste!
Locuri de veci pe sponci - eterna problemă a botoşănenilor
Astăzi începe Bacul de toamnă
Băncile îşi înşeală din nou clienţii
„O săptămână la mare” se repetă şi în acest an
La Pediatrie s-a declanşat nebunia după economii financiare
Birocraţilor din sănătate li se răresc rândurile
Presimţirile Elenei Udrea
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă