Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Fapt divers
Editorial
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
5766
De la 07 Ianuarie 2003
80811211

Oare ce amuşină prin Parchet fostul procuror Aurel Simion?

  • 9 September 2015, 23:00
Deşi pensionat de ceva timp, fostul procuror Aurel Simion este văzut zilnic cu borsetuţa în mână intrând şi ieşind din birourile foştilor colegi. Prezenţa sa a stârnit multe semne de întrebare şi a dar frâu liber unor speculaţii. De exemplu, se spune că Simion încă îşi mai aruncă ochii prin dosarele de anchetă ale foştilor colegi şi trăgându-i de limbă pe aceştia cam ce soluţii au în intenţie să dea.
Astfel pus la curent cu mersul anchetei în anumite dosare, Simion îi dăscăleşte copii avocaţi, pe Marian şi Aura Simion, spre ce clienţi să se orienteze şi cam ce onorarii să pretindă sugerându-le că le stă în putinţă să le uşureze situaţia sau chiar să le obţină achitarea.
Apoi, mai are fostul procuror o problemă. El continuă să conducă autoturismul personal, deşi a avut un accident vascular soldat cu pareză pe partea dreaptă. Chiar dacă medicii l-au recuperat într-o proporţie semnificativă, potrivit nomenclatorului de boli el nu mai are voie să conducă maşina iar carnetul său de şofer trebuia retras. În acest sens din interiorul Poliţiei Rutiere Botoşani s-au făcut mai multe demersuri la organele medicale în drept pentru a-l verifica pe Simion sub aspectul diagnosticului stabilit şi să conchidă oficial că nu mai are voie să conducă.
Numai că imaginea sa de fost procuror este mai puternică decât obligaţia profesională care revine medicilor de specialitate de a comunica Poliţiei Rutiere ridicarea carnetului de şofer.
Câtă vreme fostul procuror Aurel Simion se va putea plimba în voie prin birourile foştilor colegi şi va fi la curent cu anchetele acestora, speculaţiile de acest fel vor continua să existe iar printre avocaţi va continua să se menţină suspiciunea că Marian şi Aura Simion sunt avantajaţi faţă de ei prin sprijinul primit de la tată.
Adrian Marcu

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


La DNA, tinerii i-au cântat lui Oprescu "Mulţi ani primească"
Pompierii botoşăneni - 175 ani în slujba comunităţii
De cine îşi ascunde PNL Botoşani candidaţii?
Ioan Rotundu
Victor Ponta anunta o strategie de crestere a salariului minim: 1.300 de lei din iulie 2016 si 1.400 de lei din ianuarie 2017
Rusia avertizeaza Bulgaria ca vor exista "consecinte" dupa refuzul acordarii dreptului de survol
Rusia trimite nave, avioane si trupe in Siria
Horoscopul zilei de 10.09.2015
Bancul zilei: Adevărata doamnă
Reţeta zilei: Gem şi nectar de corcoduşe galbene
Pleaca Ponta? Vine Oprea? Evenimentele se precipita, posibile evolutii si scenarii
Papa Francisc a permis unui ansamblu coral sa inregistreze un album in Capela Sixtina
Botoşani: Săteni din Smârdan pedepsiţi de primar să nu ajungă la ogorul din câmp
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă