Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
2995
De la 07 Ianuarie 2003
76574812

Odraslă parlamentară botezată departe de ochii lumii

  • 22 April 2007, 23:00
Sâmbătă spre duminică, la pensiunea dr. Ovidiu Mimor, aflată la intrarea în localitatea Putna – Suceava, a fost bairam mare. Deputatul liberal Liviu Câmpanu şi-a botezat feciorul Călin – Sabin, născut cu o lună în urmă. Oaspeţii, care de care mai cu greutate socială şi politică, au început a sosi încă din ziua de vineri. Pensiunea, despre care se spune că este una frumuşică şi atractivă prin serviciile oferite, a fost rezervată din iniţiativa unuia dintre proprietari, nimeni altul decât Ovidiu Mimor - directorul Spitalului judeţean „Mavromati” Botoşani, în exclusivitate evenimentului.
Printre feţele simandicoase au putut fi văzute cea a şefei de cabinet a premierului Tăriceanu, dar şi a vreo patru, cinci parlamentari, colegi ai deputatului. De la Botoşani au onorat cu prezenţa evenimentul directorul general al Finanţelor, Gheorghe Sorescu, comisarul şef al Gărzii Financiare – Cornel Mihai, dar şi anumiţi liberali din judeţ, precum Relu Târzioru – viceprimarul Săvenilor sau Ioan Hriţcu, consilier liberal de Darabani.
Deşi invitat, ministrul subsecretar de stat Gheorghe Ciubotaru, n-a fost prezent. El s-a scuzat pe motiv că ieri, adică duminică, şi-a sărbătorit ziua de naştere, dar şi a numelui, împreună cu Gelu Ciubotaru, patronul societăţii Electroafla, de care-l leagă o veche şi strânsă prietenie. Cei doi Ciubotaru s-au retras la o cabană din zona Suceviţei, nu departe de pensiunea lui Mimor de la Putna. Nici Cornel Popescu, contracandidatul lui Câmpanu la preşedinţia PNL Botoşani, n-a fost prezent.
Deşi s-a dorit ca evenimentul să nu fie cunoscut la Botoşani, informaţiile despre botezul lui Călin Sabin Câmpanu au circulat prin mediile politice botoşănene încă de vineri. N-au lipsit nici remarcile ironice. Cică deputatul Câmpanu şi-a numit feciorul Călin, în virtutea slugărniciei ce-o manifestă faţă de premierul Tăriceanu. Apoi, evenimentul a fost organizat la pensiunea lui Mimor, pentru că doctorul trebuia să-i mulţumească faţă de susţinerea liberală. Mai sugerau vocile răutăcioase că, deşi spitalul judeţean este aproape de faliment, pensiunea lui Mimor este în plin având de prosperitate. Numai că sub acest aspect se cuvine o precizare: pensiunea a fost înfiinţată şi este condusă de către feciorul lui Mimor, şi el medic, care a preferat serviciile turistice celor medicale. Ovidiu Mimor a pus la dispoziţia feciorului moştenirea primită de la părinţi, devenind astfel un coproprietar din umbră, care să nu atragă atenţia publică.
Cei care au participat, şi nu puţini, s-au simţit excelent. Au băut fineţuri şi-au mâncat delicatese. Creştineşte, îi urez proaspătului tată să aibă în viaţă, de pe urma feciorului, numai bucurii şi să-i dea Dumnezeu zile şi putere de muncă pentru a-l vedea realizat şi la casa lui. (Ziţa Cancan)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Sindicaliştii sunt nemulţumii de noul statut al profesorilor
Cinci premii pe plan judeţean la „Made for Europe”
Nereguli în comerţul cu îmbrăcăminte
Furnizorii de servicii sociale au nevoie de acreditare
Accidentată mortal, pe trotuar, comis de un adolescent
Alcoolul care ucide
Muniţie adusă din Italia
Drăguş vrea să lupte pentru valorificarea valorilor botoşănene
Târgul meşterilor populari a stârnit un real interes
Dantelăreasă care vrea să cucerească botoşănencele cu arta sa
Începe campania de vaccinare a mistreţilor
Conţac a plecat în Ungaria
Primăria Botoşani preia tarele celor de la Apa Grup
Serviciu de creştere şi îngrijire a preşcolarilor
Conţac nu dezavuează gestul lui Băsescu
V-ar strica o afacere la început de săptămână?
Programul de azi a Zilelor Botoşanilor
Mesajul primarului Flutur către botoşănenii de pretutindeni
Comentariu la comentarii (LXXX)
(Ioan Rotundu)
Românul şi zbenguiala
Pretenţii de actor
Cugetări şi citate din Mexic
Horoscop
Vinul roşu poate ascunde în el secretul longevităţii
Bună dimineaţa, Botoşani!
Ioan Rotundu
Băsescule, te iert de toate, dar pentru asta nu!
(Cârcotaşul)
Juriul l-a propulsat pe Andrei Maxim în marea finală
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă