Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Religie
Publicitate
Pamflet
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
20233
De la 07 Ianuarie 2003
122880300

Olivia Steer revine cu o noua emisiune la PRO TV

  • 19 November 2007, 23:00
Olivia Steer revine la PRO TV, duminica, de la orele 10.00, cu o noua emisiune, Business Magazin, care dezvaluie ce se petrece in culisele lumii afacerilor de succes. Show-ul le va deschide telespectatorilor usile spre aceasta lume si le va arata tot ce se ascunde in spatele unui business reusit. Emisiunea va fi o sursa de inspiratie pentru toti oamenii obisnuiti care isi doresc sa reuseasca in lumea businessului romanesc deoarece prezinta cele mai ingenioase idei si cele mai practice sfaturi pentru o afacere profitabila.
Olivia este foarte emotionata de noul proiect pentru ca este pentru prima data cand este si realizatorul si prezentatorul unei astfel de emisiuni.
“Business Magazin” va fi structurata in trei parti. “In prima parte vom vedea cum face afaceri un businessman cu notorietate, de calibru mare, povestea fiind centrata pe personaj.” declara frumoasa realizatoare PRO TV. ”A doua parte releva povestea unei afaceri aflata pe un trend ascedent, pornita de la zero de catre un om obisnuit, cu resurse modeste si care poate constitui un exemplu pentru orice roman dornic sa se lanseze in afaceri.”, marturiseste entuziasmata Olivia.
Ultima parte a emisiunii Business Magazin este dedicata modalitatilor de a cheltui banii si ofera sfaturi despre business si idei ingenioase care pot fi puse in practica de telespectatori. “Dupa ce am vazut cum se fac banii, partea a treia va arata cum pot fi cheltuiti. Vom vorbi despre hobby-uri si distractii, de lux sau mai putin exclusiviste, si alte modalitati de a cheltui banii, pe servicii si produse de calitate, care raportate la pret, poti spune ca merita.”,povesteste prezentatoarea Business Magazin.
Invitatii emisiunii vor fi oameni de afaceri, cu bani, care vor avea un cuvant de spus in ceea ce priveste lumea businessului din Romania iar temele si subiectele vor fi alese din ceea ce se intampla in afacerile romanesti. “Stau cu urechile ciulile si ma las ispirata de ce vad, ce aud si citesc. Avantajul unei astfel de emisiuni e ca subiectele iti sar singure in cale. Nici un om de business caruia ii merg struna afacerile n-are cum sa ramina necunoscut. In umbra poate, dar nu necunoscut.”, explica Olivia Steer.
“Business Magazin”, care incepe duminca, de la orele 10.00 la PRO TV, se adreseaza unui segment larg de public deoarece are un limbaj accesibil, cu termeni explicati iar povestile despre afaceri si oameni sunt montate viu, in genul reportajelor de life style. Astfel din emisiune un om de afaceri de categorie grea poate sa invete cate ceva despre concurenta in timp ce un om obisnuit poate fi inspirat si poate primi idei ingenioase pentru a-si deschide o afacere profitabila. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Minoră dispărută de acasă
Cu o singură excepţie, câştigătorii la Lapte şi Corn s-au stabilit
Urban Serv vrea să cadă zăpada
Marcu îl critică pe democratul Drăguş
Botoşănenii sunt fruntaşi în programul reabilitării şcolilor
Alina s-a „dezlănţuit” în faţa juriului şi… a câştigat premiul cel mare
Inspectorii OJPC au predat elevilor despre munca lor
Comercianţii chiulangii vor fi sancţionaţi
Spitalele au stabilit de ce aparatură au nevoie
Senatorul Ţâbuleac critică atitudinea puterii faţă de botoşăneni
Consul ucrainean cu atribuţii la Botoşani
Prefectul, interesat de managementul inundaţiilor
Orar de desfăşurare pentru alegerile europarlamentare şi referendum
comunicat prefectura
Abilitatea lui Ciuştea
Ioan Rotundu
Magda Pălimariu îngrijeşte un micuţ de la orfelinat
Locul întâi în Mexic… la dans
Guvernul a dat bani pentru apa judeţului
Sprijin financiar pentru preoţii din parohiile sărace
Horoscop
Taximetristul român şi americanul înfumurat
Un legionar refugiat în America a venit să moară acasă (II)
Povestea tristă şi costisitoare a Programului SAMTID
Program TELE’M Botoşani, marţi, 20 noiembrie
Greul Tăriceanu îşi susţine pe Daianu
Ciorbă de fasole cu costiţă afumată
Românul şi gardul electoral
Să-i votăm şi pe ei, că-s istorici!
Deputatul Macaleţi trage sirena asupra nivelului de trai
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog