Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
30857
De la 07 Ianuarie 2003
112821083

Omul de afaceri Nicu Catan㠖 cetăţean de onoare al Voronei

  • 9 September 2013, 23:00
Luni, omul de afaceri Nicu Catană a primit titlul de cetăţean de onoare al comunei Vorona, ceremonie care a fost supervizată de prefectul judeţului Botoşani, Costică Macaleţi. Neculai Catana este unul dintre voronenii care au contribuit substanţial la susţinerea şi promovarea valorilor locale. Nicu Catană, aşa cum este cunoscut omul de afaceri, a primit titlul din mâinile primarului Aurel Ştefan, edilul şef făcând şi un laudatio celui care a fost în tinereţe campion naţional la oină.
Voroneanul este apreciat de concetăţenii săi pentru modul în care a susţinut de-a lungul anilor evenimentele culturale şi valorile tradiţionale din comună, iar ceea ce a contat, poate în cea mai mare măsură, este implicarea lui Nicu Catană în refacerea şi înnoirea bisericii din satul natal.
„Dumneavoastră, voronenii, sunteţi oameni harnici, sensibili, aplecaţi spre muncă, dar şi spre artă şi tradiţie populară. Sunteţi foarte mândri de locurile natale, ca toţi ceilalţi botoşăneni de pe valea Siretului, aşa cum sunt şi eu. Vă felicit domnule Catană pentru aprecierea de care aveţi parte şi vă mulţumesc şi eu pentru cele pe care le faceţi pentru cei din jur. Ca şi partenerul
dumneavoastră, dl Cornel Şfaiţer, aveţi o bogată latură caritabilă şi civică în activităţile pe care le conduceţi, sunt convins că de asta şi aveţi succesul pe care îl aveţi.”
, a declarat prefectul Costică Macaleţi cu ocazia festivităţii. La eveniment au participat şi Gheorghe Sorescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, consilieri locali, dar şi alţi prieteni ai familiei Catană.
Cetăţeni de onoare ai comunei Vorona mai sunt Maica Stareţă Stavrofora Teofana Scântei de la Mănăstirea Vorona, dar şi Cornel Şfaiţer, omul de afaceri care este şi preşedinte al clubului de fotbal FC Botoşani. (Liana Anuţei)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zolei: Ce este feneia?
„Înţelepciunea” lui Adrian Năstase faţă de protestatari
Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolaescu, anunţă modificări importante pentru medicii rezidenţi
Ştrangulată de un amator de jocuri erotice!
* uilterior, asasinul, un italian de 41 de ani, i-a profant cadavrul!!!
Scafandru botoşănean în sprijinul colegilor din Iaşi
Cinci tone de furaje distruse într-un incendiu la Hudeşti
Muniţie de război găsită la Corlăteni şi Santa Mare
Vizita Patriarhului KGB la Chișinău
Reducerea cu 3% a CAS are un impact negativ de aproape trei miliarde de lei
Preţul ipocriziei lor îl vor plăti noi
Ioan Rotundu
Juristul care-şi terorizează soacra
Ioan Rotundu
Pâinea la control
Dorohoi: Luptător la Stalingrad sărbătorit la 102 ani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă