Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
15316
De la 07 Ianuarie 2003
101963271
Orban:

Nu există națiune puternică cu cetățeni slabi, asistați, care s-au obișnuit să primească de la stat.

  • Niciun Guvern nu vine cu banii de acasă
  • 2 February 2020, 20:52
Premierul Ludovic Orban spune că "nu poate exista o națiune puternică cu cetățeni slabi, asistați, care s-au obișnuit să primească de la stat”, iar economia statului se bazează pe cei care muncesc, fiindcă "niciun Guvern nu vine cu banii de acasă”
. Orban a făcut aceste declarații vineri seară, la Adunarea de alegeri a Comitetului de Coordonare al PNL Sector 1, potrivit Mediafax.
"Hai să fim cinstiți, nu poate exista o națiune puternică cu cetățeni slabi, cu cetățeni care s-au obișnuit să fie asistați, cu cetățeni care așteaptă să primească de la stat, care consideră că statul trebuie să le dea ceva. Statul niciodată nu dă de la el, pentru că niciun Guvern nu vine cu banii de acasă”, a afirmat Ludovic Orban.
El a spus că statul nu poate să dea decât ce colectează de la cei care muncesc, de la cei care au inițaitivă economică, de la cei care produc, care sunt activi și schimbă în bine societatea și lumea.
Întrebat ce se va întâmpla cu cei doi singalezi, Puskas a răspuns: "Soarta lor depinde de angajator, degeaba mă întrebați pe mine, eu nu am cum să vă spun”. Chestionat ce au cerut concret localnicii în sală și care este concluzia legată de cei doi muncitori din Sri Lanka, primarul a răspuns: "Oamenii din comună vor să fie tratați ca oamenii când sunt angajați, să fie plătiți corespunzător".
De asemenea, întrebat care este opinia localnicilor legată de faptul că patronul brutăriei mai vrea să angajeze cinci muncitori străini, primarul a dat din nou un răspuns evaziv.
"Noi, ca primărie, excludem tot rasismul, și eu personal aș vrea să exclud tot rasismul din comună. Preotul a fost la întâlnire, am început cu o rugăciune să putem rezolva această problemă pașnic și să nu ne râdă lumea și ”, a adăugat din Ditrău.
Agentia HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Stafia infractorului Zgonea a bântuit şi pe meleaguri botoşănene
Ioan Rotundu
Lumea lu' Rotundu: Ninge la Botoşani
S-a făcut frate cu PSD-ul pentru a trimite USR în iad
Ioan Rotundu
Cum a căzut PSD-ul în capcana abil întinsă de PNL
Ioan Rotundu
Orban, despre modificările propuse de Predoiu care ar crea o super-imunitate pentru magistrați:
Încă suntem departe de forma finală / Așteptăm opiniile celor din sistem
Horoscopul săptămânii 3 – 9.02.2020
Bancul săptămânii: Preot surprins de un răspuns neasşteptat
Catrenul săptămânii
Lumea lu' Rotundu: Roma Mărul discordiei
Presa-n gura lu' Rotunu: Emisiunea din 31.01.2020
Presa`n gura lu` Rotundu: Emisiunea din 7 februarie 2020
Schitul Bals: Drumul credintei
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă