Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Reportaje
Comentarii
Publicitate
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6120
De la 07 Ianuarie 2003
122578059

Ori Codreanu a luat-o razna, ori Florin Ţurcanu va fi viitorul prefect

  • 2 May 2008, 23:00
Preşedintele peremiştilor botoşăneni, Dumitru Codreanu a remarcat că deja liberalii au început să-şi achite datoriile către cei care îi susţin financiar, plasându-le neamurile în funcţii de conducere. Cum este şi cazul medicului veterinar, Mihai Ţurcanu (fratele secretarului general al PNL Botoşani, Florin Ţurcanu) care este pe punctul de a-i lua locul directorului de la Oficiul Judeţean al Protecţiei Consumatorului, Dumitru Monacu. „Domnul Monacu a fost schimbat fiindcă trebuie să i se facă loc unui oarecare cetăţean a cărui frate a contribuit masiv cu fonduri pentru susţinerea PNL. A cărui frate a fost consilierul deputatului Câmpanu, consilierul prefectului şi care cu certitudine va ajunge prefectul judeţului. Al patrulea prefect în dinastia penelistă”, a declarat Dumitru Codreanu.
Acesta accentuează că prefect în funcţie va fi cu siguranţă Florin Ţurcanu ce a contribuit masiv la toate pomenile electorale făcute până acum de PNL. „Trebuie răsplătit domnul Ţurcanu cumva. Trebuie să iasă nevasta sa primar la Suliţa? Trebuie. Trebuie bani pentru campania domnului Cîmpanu şi cine altul să-l ajute? Florin Ţurcanu şi acoliţii săi. Localitatea Suliţa a dat din totdeauna nişte oameni de vază. Acolo este o încrengătură de neamuri şi se ajută între ei. Cornel Popescu este de acolo, Gheorghe Ciubotaru la fel. Totul se leagă într-un fel sau altul”, a mai adăugat preşedintele PRM Botoşani.
Menţionăm că Cornel Popescu este preşedintele Companiei Naţionale de Administrare a Fondului Piscicol, iar Gheorghe Ciubotaru, vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale a Protecţiei Consumatorilor. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Flămânzi „portocaliu” de Ziua Internaţională a Tineretului
Năstase a supervizat candidaţii social-democraţi botoşăneni
Nepotul unuia din capii lumii interlope lucrează la IPJ Botoşani
Festivalul „Satule, mândră grădin㔠va avea loc odată cu Zilele Oraşului Bucecea
Premii pentru olimpici oferite de liberali
Propune crearea unui parteneriat pentru sănătatea din judeţul Botoşani
Ciuştea trage cu ochiul la prosperitatea vecinilor
Mai puţină birocraţie pentru operatorii de transport judeţean
Din 1 mai eşti pe Internet cu primarul tău!
Einstein despre români
Horoscop
Program Tele'M Botoşani
Ce ziceţi de-o casă de vacanţă?!
Comentariul comentariilor (CVI)
(Ioan Rotundu)
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog