Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
3570
De la 07 Ianuarie 2003
95280367

PNL Botoşani: Comunicat de presă

  • 29 March 2015, 23:00
Luând în discuţie articolele din mass-media privitoare la: demisia domnului Florin Ţurcanu din funcţia de preşedinte al Filialei Teritoriale a Partidului Naţional Liberal Botoşani , anunţată în cadrul unei întâlniri cu o parte din activul de partid; succesorul anunţat la preşedinţia interimară a partidului, în persoana europarlamentarului Mihai Turcanu, fratele său; campania de semnături declanşată în municipiu şi judeţ şi afirmaţiile potrivit cărora peste 90% din liberali îl susţin pe Mihai Ţurcanu;
nemulţumirile exprimate public ale unor membri liberali, vicepreşedinţi ai partidului, Biroul Politic Municipal al vechiului PNL s-a întrunit astăzi 29 martie 2015 la ora 11.00 în şedinţă statutară.
Organizaţia Municipală a Partidului Naţional Liberal Botoşani, prin votul liber exprimat de membrii acesteia, a stabilit cu majoritate confortabilă de voturi că:
- nu este de acord cu modalitatea aleasă de preşedintele Florin Ţurcanu de a stabili interimatul la conducerea organizaţiei judeţene;
- domnul Mihai Ţurcanu nu va fi sprijinit să acceadă la conducerea interimară a organizaţiei judeţene;
- domnul Gheorghe Sorescu, preşedinte interimar al Consiliului Judeţean Botoşani este propunerea liberalilor din municipiu pentru funcţia de Preşedinte interimar al PNL şi Copreşedinte al noului PNL.
Deciziile Organizaţiei Municipale a Partidului National Liberal Botoşani vor fi aduse la cunoştinţa conducerii centrale a partidului.
Încurajăm totodată, organizaţiile din judeţ, să-şi exprime opiniile democratic în forurile locale de conducere ale partidului şi să facă propunerile pe care le consideră necesare pentru dezvoltarea Filialei Judeţene a Partidului Naţional Liberal Botoşani.
Biroul Politic Municipal al PNL.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Vânzătoarea de fericire
Reţeta zilei: Cotlet de porc a la grec cu ciuperci si cuş-cuş
Horoscopul zilei
L-am supărat pe ambasadorul Rusiei! Bădărănie sau luciditate?
(O reacție rapidă de Vladimir Tismaneanu si Marius Stan)
Avocatii Elenei Udrea au depus plangere la CSM pentru presupuse nereguli ale procurorilor in dosarul Gala Bute
Practic, Laura Codruta Kovesi conduce ancheta in acest dosar
Ambasadorul Rusiei in Romania, atac la Vladimir Tismaneanu si Marius Stan
Nu este deloc necesar ca pe paginile publicatiilor centrale sa se dea cuvantul la orice badaran. Reactia autorilor de pe Contributors: E nevoie sa i se spuna ca Romania nu este un protectorat rusesc
Cum va fi vremea la inceputul saptamanii
Lumea lu' Rotundu: Concubina uşernică
Traian Basescu, mesaj pentru Klaus Iohannis
A-l valida pe Teodorovici, care a votat pentru ascunderea adevarului, este un semnal care va trimite inapoi la Grivco si in bratele turnatorului Felix
Surse judiciare: Darius Valcov ar fi cheltuit peste un milion de lei, in 2013, pentru achizitia de tablouri
Botoşani: N-au sânge albastru… de moştenitor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă