Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
23079
De la 07 Ianuarie 2003
87414913

PNL Botoşani: De luni, România se schimbă()P)

  • 23 May 2014, 23:00
De luni, România se schimbă, iar cei care vor produce schimbarea nu suntem, în primă instanță, noi, oamenii politici! Cei care vor produce schimbarea sunteți voi, oamenii responsabili, aceia care înțelegeți importanța votului de duminică. Prezența voastră este decisivă ca să schimbăm ceva în țara asta.
Știm că iubiți România, aici ne asemănăm! Știm că 25 de ani sunt de ajuns! Peste noi, liberalii, au trecut mai bine de 130 de la momentul nașterii acestui partid! Răbdarea e o virtute, dar când răbdarea devine un instrument de manipulare, atunci este cazul să reacționăm, este cazul să reacționați!
Partidul Național Liberal a construit, acum mai bine de 130 de ani, România modernă. Partidul Național Liberal a adus românilor libertate, dezvoltare și cele mai bune vremuri pe care le-am trăit! Partidul Național Liberal va reda românilor România în care doresc să trăiască și nu România pe care doresc să o părăsească, acea Românie care de ani buni suferă deja, în abandon.
Nu am fost și nu suntem scutiți de lucrurile rele ale politicii. Ne-am pus încrederea în parteneri trădători și perfizi cu gândul la acea schimbare. Ne este rușine să mințim, ne este rușine să-i privim pe oameni în ochi dacă le-am spune lucruri pe care nici noi nu le credem, pe care nici ei nu le cred. Din greșeli învățăm și acum știm că România, pentru unii, este o miză pe viață și pe moarte, iar pentru noi este țara care ne hrănește și ne crește!
Suntem mândri că suntem români, o simțim în suflet și o strigăm cu glas tare de fiecare dată, fără să confiscăm simbolurile naționale ca Mănăstrea Voroneț, Coloana Infinitului sau Statuia lui Mihai Viteazu! Noi nu confiscăm istoria, pentru că facem parte din ea de mai bine de 130 de ani! Noi suntem cei care ridicăm România, așa cum liderii noștri sunt cei care au creat România modernă, liberă și puternică. Suntem Partidul Național Liberal și ne înclinăm în fața domniilor voastre! Pe 25 mai mergeți la vot și votați Partidul Național Liberal!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei
Bancul zilei: Credinţa poliţistului
Anunț Urban Serv
3 de situaţii de urgenţă pe 22 mai
10 motive să mergi la vot pentru Parlamentul European (P)
PSD Botoșani: Domnul Țurcanu să aibă minima decență să nu mai dea vina (P)
Duminică, Botoșaniul își votează europarlamentarul! (P)
Prezenta la vot la ora 10
Prezenta la vot la aalegerile europarlamentare pe judeţe
Primarul de Răchiţi, obligat de BEJ să elibereze copii după listele electorale
Prezenta la vot la ora 16.00 a fost de 18,4%, semnificativ mai mare decat in 2009
Botoşani/Copălău: Căpşunarii se întorc acasă şi aplică ce-au învăţat
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă