Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Administraţie
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
14274
De la 07 Ianuarie 2003
78463815

PNL Botoşani face un apel către politicieni: „Spuneţi oamenilor adevărul!” (P)

  • 21 May 2014, 23:00
Campania electorală pentru Parlamentul European se apropie de final. La sfârșitul acestei săptămâni, românii vor alege. Din păcate pentru Botoșani, PSD a deturnat, cu bună știință, subiectul alegerilor europarlamentare și a intoxicat spațiul public cu teme false, cu ipoteze politice periculoase, cu mostre reprobabile de manipulare publică.
Am mai spus și o repetăm! PSD nu are astăzi teme cu care să convingă electoratul, nu are soluții pentru dezvoltarea țării și a județului, nu are capacitatea și limpezimea politică de a administra, în folosul românilor, această țară.
Am atras atenția cetățenilor și o facem și de această dată asupra nivelului extrem de scăzut al dezbaterii publice, asupra ușurinței cu care PSD își acoperă ignoranța politică și administrativă cu teme care au legătură, întotdeauna, cu PNL și cu acțiunile liberale la nivel local.
Asistăm în continuare la o incredibilă manifestare comunistă de “adormire” a spiritului civic și de identificare a unui “dușman de clasă”, “dușman” unic răspunzător de starea precare a societății românești.
Sintagma “Alianța Răului”, născută în laboratoarele obscure de manipulare publică finanțate de către Dolineaschi, Portariuc și compania, este invenția lingvistică pe care PSD și-a construit întreaga campanie de comunicare, în ultimele luni de zile. În aceste condiții, facem un apel la memoria recentă a cetățenilor județului Botoșani având convingerea că, în orice situație, fățărnicia politică este amendată prin vot de către cei care nu uită și nu iartă.
ÎNTREBĂRI PUBLICE PENTRU PSD
- Când au fost la guvernare cu PDL, nu s-au aflat și ei în așa zisa, în închipuita lor “Alianță a Răului”?
- Când, împreună cu PDL, au pus directori la toate instituțiile publice, nu s-au aflat și ei în așa zisa, închipuita “Alianță a Răului”?
- Când au susținut crearea de locuri de muncă și după ce s-au văzut cu sacii în căruță, au uitat acest angajament, le-a păsat sau nu de cetățeni?
- Când au distrus toate întreprinderile, nu i-au interesat că foarte mulți botoșăneni au rămas fără locuri de muncă? Și, paradoxal, tot ei vin astăzi și se plâng că nu sunt lăsați să-și facă treaba!
- Când au mărit taxele și impozitele la Primărie, nu-i interesa de cetățeni? Acum de ce se ascund în spatele sintagmei “Alianța Răului”? Cine nu-l lasă pe primarul Portariuc să-și ducă la îndeplinire angajamentele din cea mai recentă campanie electorală?
- Tot timpul PSD atacă, tot timpul PSD are motive pentru a da vina pe ceilalți! Dar voi, PSD, ați condus acest județ mai bine de 15 ani de zile! Botoșani se află și astăzi pe lista celor mai sărace județe din România!
- PSD a votat împotriva majorării alocațiilor pentru copii, în Parlament, și acum cere voturi? Probabil tot „Alianța Răului” este de vină!
- PSD a votat împotriva intabulării gratuite, și atunci unde-i respectul față de cetățean? Da, se știe, tot „Alianța Răului” este de vină!
- PSD a pus 35 de taxe noi (exemple: taxa pe motorină și agricultură), atunci PSD nu s-a gândit și la cetățeni? Și în acest caz, tot „Alianța Răului” este de vină? Din păcate, PSD nu își asumă, în spațiul public propria sa identitate politică. Găsește întotdeauna motive care să cauționeze incapacitatea lor de a administra, în folosul cetățenilor, județul Botoșani!
Facem un apel sincer la PSD să comunice, măcar acum, în ultima săptămână de campanie, care sunt lucrurile realizate de către ei în Parlamentul European și care sunt angajamentele candidaților PSD pentru România.
PNL Botoșani are propriul candidat pe listele PNL pentru Parlamentul European, un candidat care va ajunge, cu votul cetățenilor, europarlamentar. Botoșaniul va avea europarlamentar, un europarlamentar liberal, nu unul pesedist. Acesta este adevărul, acesta este diferența dintre PSD și PNL.
Spuneți oamenilor adevărul! Asumați-vă teme clare pentru județ și municipiu, munciți, construiți, dezvoltați! Vorbiți oamenilor despre cine ați fost, cine sunteți, și cine doriți să fiți! Despre ce ați făcut și ce doriți să faceți pentru România și pentru Botoșani!
Spuneți oamenilor ADEVĂRUL! Încercați și acest lucru! Ajută la evoluția acestui popor!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Replică pe măsură
Horoscopul zilei
Cerem demisia primarului Gheorghe Nichita
Partidul Verde celebreazǎ Ziua internaţionalǎ anti-Chevron în România
Tricolorul în casele botoșănenilor
PSD Botoșani îi cheamă la vot pe semnatarii petiției
Peste 20.000 de semnături pentru Petiția „România merită mai mult”,
Senatoarea Doina Federovici, șefa de campanie a PSD Botoșani: „Sondajul Țurcanu-Diaconu prezintă o realitate, nu opinia PSD” (P)
Florin Ţurcanu l-ameninţă pe prefect cu demiterea
PDL Botoşani – Comunicat de presă
Primarulk de Bucecea i-a cerut ajujtor premierului Ponta
Centrul Cultural Bucecea caută specialist în înregistrări sudio
Botoşani/Bucecea: Trofeul Festivalului l-a obţinut un dorohoian
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă