Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Umor
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5733
De la 07 Ianuarie 2003
122891382

PNL-iştii dorohoieni au nou sediu

  • în incintă va funcţiona şi un cabinet parlamentar
  • 23 December 2010, 23:00
Începând de ieri, Organizaţia PNL Dorohoi are un nou sediu, mult mai spaţios şi elegant, amenajat în fostele birouri a societăţii Doroca. Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfinţire oficiată de un sobor de preoţi şi a fost onorat de staff-ul liberal din judeţ, cărora li s-au alăturat membri simpli, dar şi primari liberali de pe Colegiul Dorohoi.
Prezent la inaugurare, preşedintele Partidului Naţional Liberal Botoşani, Florin Ţurcanu, a ţinut să mulţumească celui care s-a implicat în mod deosebit pentru realizarea acestui obiectiv şi anume Constantin Bursuc, coordonator pe Colegiul Dorohoi. Sprijinit de soţia sa, Daniela Bursuc. În sediul organizaţiei dorohoiene va activa şi un cabinet parlamentar al deputatului Ţurcanu, unde cetăţenii pot să se adreseze oricând pentru a solicita ajutor.
„Aş vrea să vă mulţumesc dumneavoastră că aţi fost astăzi prezenţi aici la un eveniment foarte important pentru Colegiul Dorohoi. Din punct de vedere politic, Dorohoiul a fost un colegiu defavorizat. Partidul Social-Democrat a considerat multă vreme că acest colegiu le aparţine, că l-au primit moştenire de la cetăţenii care locuiesc aici şi cred că astăzi este un început.
Colegul meu Titi Bursuc, împreună cu familia sa a făcut un efort deosebit pentru a pune la dispoziţia partidului şi implicit las adresa mea, ca să pot activa aici cu un cabinet parlamentar. Voi face tot ce trebuie să fiu cât mai prezent aici.
Trebuie să apreciem efortul destul de mare, cheltuiala este destul de mare, dar cred că vom pune umărul pentru a folosi acest birou pentru a rezolva problemele cetăţenilor din această zonă. Împreună putem demonstra că suntem mai buni ca alţii. Să avem un an mai bun”, a declarat preşedintele Partidului Naţional Liberal, Florin Ţurcanu.
Potrivit liberalului Constantin Bursuc, chiria pentru spaţiul amenjat pentru Organizaţia PNL depăşeşte 7 milioane pe lună, dar eforturile concertate ale mebrilor ar putea susţine uşor suma nu tocmai mică pentru un oraş ca Dorohoi.
„Mă bucur că am putut să realizăm acest sediu şi sper ca 2011 să ne mobilizeze pentru a ne desfăşura. Dacă vor contribui toţi colegii, atunci lucrurile se vor face uşor” a spus şi Constantin Bursuc, coordonatorul Colegiului Dorohoi. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Şi animalele mint frumos
Călătoria şi Închinarea Crailor
O femeie a fost dată dispărută de soţ
Toate străzile din inelul principal al oraşului vor fi reabilitate
Colindători pe bandă rulantă la Primăria Botoşani
Cinci sute de botoşăneni s-au înfruptat la tombola organizată de PNL
Mii de ţigarete confiscate în preajma Sărbătorilor
Povestea lui Moş Crăciun
Caricatura zilei: Mesia în variantă românească
Sindicatele vor dezbate Codul de dialog social
Vacanţa de iarnă a elevilor se va stabili de comun acord cu părinţii
Cardul de sănătate a devenit o realitate
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog