PNŢCD - COMUNICAT DE PRESĂ

• 4 November 2013, 23:00
Crin Antonescu, aliatul lui Ion Iliescu şi al lui Victor Ponta, este deranjat de realitatea că, prin renaşterea PNŢCD, oamenii cu convingeri de dreapta din România se regăsesc într-o soluție onestă și credibilă la aspirațiile lor, refuzând minciunile şi compromisurile politicianiste pe care le promovează liderul PNL.
Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat consideră că reacția nervoasă a lui Crin Antonescu la Congresul Extraordinar de relansare a PNŢCD dovedește că acest om se teme de renașterea partidului nostru. Aliatul lui Ion Iliescu şi al lui Victor Ponta este dranjat de realitatea că, prin renaşterea PNŢCD, oamenii cu convingeri de dreapta din România se regăsesc într-o soluție onestă și credibilă la aspirațiile lor, refuzând minciunile şi compromisurile politicianiste pe care le promovează liderul PNL.
Apreciem că nervozitatea lui Crin Antonescu la relansarea unui partid istoric reprezintă o reacţie tipică pentru orice escroc politicianist, dispus la orice compromis de dragul puterii, care îşi vede ameninţate trucurile prin care înceracă să-i păcălească pe români.
Considerăm că liderul PNL, personaj toxic, care poluează seară de seară casele românilor cu minciuni şi vorbe goale, nu are dreptul să insulte Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat. Îi amintim acestui personaj că PNŢCD este singurul partid care și-a păstrat statutul de partid de dreapta de la înregistrarea sa, în 1990, singurul partid care păstrează valorile morale comune partidelor istorice interbelice, dar și singurul partid care a refuzat şi refuză compromisul politicianist cu scopul de ajunge, cu orice preţ, la putere.
AURELIAN PAVELESCU,
Președintele PNŢCD

Bancul zilei: După luna de miere
Gastronomie: Salată de gogoşari cu ghebe