Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7786 lei
1 USD = 4.3095 lei


Număr accesări
Astăzi:
4456
De la 07 Ianuarie 2003
73290405
Pamflet

Noi trăsnăi ale primarului Gâgă

  • Ioan Rotundu
  • 6 November 2013, 23:00
Nici măcar nu s-a înfipt bine cupa excavatorului în dealul de la Cornişa pentru a da semnalul începerii lucrărilor din această zonă, că primarul Ovidiu Portariuc deja anunţă un program de îmbăiere a elevilor din şcolile municipiului.
A anunţat primarul că elevii din şcolile oraşului Botoşani vor urma cursuri de înot în bazinele care se vor construi la Cornişa. Deja primarul lucrează intens la programarea orelor de înot ca nu cumva să apară certuri între şcoli sau aglomeraţie de elevi pe marginea bazinelor de înot. În sfârşit, primarul de Botoşani şi-a găsit rostul şi rolul pentru care a fost votat. Întocmirea unui orar şcolar de înot este o treabă destul de complexă iar dacă nu l-am fi avut primar pe priceputul Portariuc, mari probleme am fi avut cu bazinele şi pe deasupra ne-am fi făcut şi de râsul ţării.
Dacă n-ai un primar ca Portariuc, cumpără-l, am putea noi parafraza dictonul cu bătrânul înţelept din poveste.
După ce a transpirat la programul orar de înot, Portariuc s-a relaxat tot prin muncă, anunţând o conferinţă de presă. Guguştiucii de curte ai PSD au dat năvală şi au notat cu sârg proaspetele realizări ale întâi-stătătorului botoşănean.
Peste 100 noi locuri de muncă se vor naşte sub bagheta sa magică. O societate, deocamdată ţinută secretă ca nu cumva să-i fure cineva locurile de muncă, va crea un nou front de lucru pentru botoşănenii dornici de muncă. E drept, primarul n-are nicio contribuţie la dezvoltarea afacerilor societăţii dar este extrem de important ca noile locuri de muncă create să fie contabilizate de cineva ca nu cumva să rămână în afara statisticilor. Atent băgător de seamă, primarul nu putea rata ocazia de a-şi cosmetiza cifra promisă botoşănenilor cu privire la noile locuri de muncă ce vor fi create în mandatul său.
Mai trebuie remarcată gândirea pozitivă a primarului. El ne informează cu orice loc de muncă nou creat şi nu ne strică niciodată pofta de muncă spunându-ne şi câte sute de hei-rupişti au ajuns în şomaj pentru că nu mai aveau nici măcar de tăiat iarbă la câini.
Astfel de statistici sumbre ne-ar influenţa negativ dragostea faţă de muncă iar Guvernul socialist al lui Ponta, la câte investiţii a promovat, ar fi nevoit să ceară ajutorul chinezilor. Asta ne-ar mai trebui!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Pretenţiile Scufiţei Roşii
Gastronomie: Gogoşari în sos de muştar
România a solicitat BIRD un credit de 4 miliarde de euro
Băsescu zice că s-au i9nventat taxe pentru a se hrăni aparatul bugetar, omul gras
Ministrul Niţă al Energiei consideră fireşti noile taxe
Ponta l-acuză pe Băsescu de trădare în favoarea Bruxellesului
Ministrul energiei este contrazis de OMV în privinţa exportului de gaze
Impozitarea construcţiilor speciale este cea mai viabilă soluţie
presa s-a cam inflamat în privinţa inflaţiei
Doi bărbaţi căzuţi într-o fântânî, salvaţi de pompieri
Impozitul pe cruce
Ioan Rotundu
În timp ce afară ploua, maşina Urban Serv stropea
Botoşani: Monstruozitatea de sub zidul Casei sindicatelor aparţine lui Răzvan Baltă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă