Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
12542
De la 07 Ianuarie 2003
122872609
Pamflet nătăfleţ

Nene Mihai, n-ai prinţipii, n-ai morală…

  • 3 October 2007, 23:00
Tot bunghindu-mă pe ştirile apărute sau în curs de apariţie, pentru a-mi alege subiectul de cârcotit, am dat şi peste bădiţa Mihai Elvădeanu, subprefectul care-i pedepseşte pe primarii social-democraţi cu amenzi de câte 1000 lei. De largheţea cu care împarte amenzile s-a „bucurat” şi un anume Ioan Cozma, din Cristeşti. Pe acesta l-a altoit rău de tot. L-a cadorisit cu o amendă de 100 milioane lei vechi. Va munci omul restul de viaţă pe care i la hărăzit Dumnezeu, feciorul, nepotul şi… poate, poate vor strânge banii de amendă în următoarea jumătate de secol. O să-mi spuneţi că amenda a aplicat-o prefectul Sorescu. De unde?! Instigatorul rămâne tot Elvădeanu. Sorescu a semnat, că aşa semnează prefecţii… primarii… şi alţi înalţi demnitari care nu au privilegiul să cumpere de două ori pe săptămână o sută de grame de salam la copii, pe masa lor odihnindu-se alte feluri de bucate.
Dar să revenim la bădiţa Mihai, cel care, atunci când dă pe acasă n-aude altceva decât vorba de duh a nevestei „Ieşi bărbate de sub pat!” iar el răspunde visător, linguşitor şi curtenitor „Nu ies nevastă, că-s bărbat!”. Ei bine, acest Mihăiţă a uitat prea repede că are cugetul încărcat cu fapte nu tocmai onorabile.
Am să-i aduc aminte doar câteva, ca să nu plictisesc cititorii care ştiu mai multe decât mine. Pe vremea când CDR-ul stătea proţăpită la putere, bădiţa Mihai, graţie lui Dinu Secrieru, şeful PNL, stătea pe funcţia de secretar general al Prefecturii. În această calitate l-a examinat pe secretarul Primăriei de la Ştiubieni până ce-a reuşit omul să treacă de nota patru. S-au rostit atunci vorbe grele, cum că secretarul general venit de la Botoşani, sprinţar şi uşor de să-l umfle vântul, a plecat sigur pe picioare, având greutăţi prin buzunare.
Vine la rând afacerea din dealul Botoşanilor, acel teren pe care stă acum mândreţea de Alfa Land. Terenul, printr-o manevră abilă de schimb, a intrat în patrimoniul familiei Elvădeanu. Se zice că 100 mii dolari ar fi plătit Gelu Ciubotaru ca să obţină terenul pentru a ridica minicartierul care-i dă acum bătăi de cap.
După ce CDR-ul a pierdut alegerile din 2000, nea Mihai a fost uns directorul Direcţiei juridice din Prefectură. În această calitate trebuia să rezolve litigiile create pe seama fondului funciar între comunele Cristeşti, Copălău şi Coşula, dar şi prin alte colţuri de judeţ. N-a rezolvat nimic! Acum l-a amendat pe neisprăvitul de membru al Comisiei de fond funciar din Cristeşti că n-a rezolvat 355 de dosare privind împroprietărirea. Mai sunt şi alte „amintiri” demne de morala şi principiile bădiţei Mihai, dar nu vreau să răpesc plăcerea cititorilor de a mă completa.
Doar o vorbă să-i mai spun bădiţei Mihai: „O dată vede naşul puţa finei. La botez”. O dată au ajuns liberalii să guverneze de capul lor, a doua oară nu se va mai repeta. Vorba preotului din biserică: „Luaţi aminte!” (Cârcotaşul)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Clanul Albu a încălecat Prefectura Botoşani şi i-a pus căpăstru
dacă am avut „Primăria Electrocontact” SA de ce să nu avem şi „Prefectura Petrom” SA
Cadrele didactice nu vor mai sărbători Ziua Educatorului
Noi posturi pentru asistenţi comunitari
Muzeul Judeţean pregăteşte o expoziţie pentru Elveţia
Numărul şomerilor a scăzut nesemnificativ
Acreditări pentru planurile de şcolarizare
Muncă multă pentru jumătate de normă
La Săveni, patru poliţişti comunitari fac cât nouă
Municipalitatea vrea să ilumineze şi intrările în oraş
Liberalii aşteptă sugestii pentru parlamentarii europeni
Criza financiară a primăriilor botoşănene se acutizează
Liberalul Elvădeanu îi copleşeşte pe primari cu amenzi
el se împăunează cu faptul că suntem primii din ţară care amendăm primarii
Prefectul Sorescu vede trei mari priorităţi în judeţ
Flămânzenii vor muzeu
Consiliul Judeţean îşi mai atârnă o piatră de gât
Romstal anunţă o extindere fără precedent pe piaţa instalaţiilor
Licitaţie cu strigare
Program TELE'M Botoşani, joi, 4 octombrie
Smiley se aruncă de pe acoperişul şcolii
Somn adânc
Horoscop
Un apartament care s-ar putea să-şi merite preţul
Fondul de pensii ALFA
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog