Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7264
De la 07 Ianuarie 2003
123130835
pnl

Pană vrea să se bată în idei şi nu are cu cine

  • 13 November 2008, 23:00
Conservatorul Viorel Pană, candidat la un fotoliu de senator pe Colegiul Botoşani a asistat la o adevărată sarabandă publicitară şi electorală, drept pentru care vrea să lanseze o provocare celorlalţi contracandidaţi. „Cred că este momentul unor dezbateri adevărate pe problemele cu care ne confruntăm. Această dezbatere înseamnă ca principalele partide: PSD, PD-L, PNL să-şi scoată în faţă oamenii, iar aceştia să fie în stare să gândească, să prezinte proiecte pentru Botoşani. Nu mi-a fost dat, în ciuda încercărilor pe care le-am avut să am o asemenea dezbatere”, a subliniat Viorel Pană, specificând că s-a ajuns aproape la mijloc de campanie şi este momentul ca politicienii să se convingă dacă promisiunile lor au acoperire.
Constănţeanul este pus serios pe provocări, zilele acestea lansând deja o provocare, dar pe plan profesional. În România există o meserie foarte interesantă, una nouă, anume cea de manager de proiect. „E o meserie lansată acum câţiva ani şi care a devenit extrem de actuală acum. Când vrei să întocmeşti un proiect trebuie să apelezi la un manager de proiect, un consultant capabil să facă acest lucru. Dacă vrem să facem un proiect aici la Botoşani trebuie să angajăm pe cineva de la Bucureşti sau de pe aiurea de prin ţară. Ideea a fost că, decât să trimitem nişte oameni la Bucureşti să-i pregătim, mai bine aducem Bucureştiul aici, la nivel de lectori, să organizăm aceste cursuri la Botoşani”, a informat conservatorul.
Cursurile se vor desfăşura în perioada de 24 noiembrie -6 decembrie şi vizează un număr de 25 tineri şi nu neapărat, cu pregătire medie sau superioară, oameni ce doresc să-şi pună inteligenţa la bătaie şi care se pot implica în ştiinţa de a face proiecte. Certificatele de absolvire sunt de stat, semnate atât de Ministerul Educaţiei, cât şi de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale. În caz că nu vor fi destule proiecte la Botoşani, absolvenţii acestor cursuri vor fi folosiţi la întocmirea altor proiecte în ţară.
„De astăzi se vor face înscrierile. Am simţit nevoia să fac acest lucru datorită faptului că eu cred că cel mai bine în perioada imediat următoare, aceşti tineri vor fi trimişi pe teren, în judeţ, să aducă proiecte fezabile pentru agricultură, piscicultură, industria alimentară, silvicultură sau turism”, a mai adăugat Viorel Pană. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariul comentariilor (CCXL)
(Ioan Rotundu)
Sluga germană a lui Putin a venit la Bucureşti să facă propagandă pro-rusa
2 ani de la trecerea în nemurire a părintelui Gheorghe Calciu-Dumitreasa
Noi reglementări în Statutul poliţistului
Drumul Târgu Frumos – Botoşani, prioritate pentru botoşăneni
Horoscop
Infatuarea americanilor
Cinstit şi curat, vrea să fie deputat!
Conţac se pune pavăză directoarei de la Drumuri şi Poduri
La Guvern, Ţâbuleac s-a ales cu uşi trântite în nas
Primăria Botoşani are probleme cu finanţarea lucrărilor
Liviu Conţac a rămas fără încă 10 bannere
Vrea ca Botoşanii să prindă România din urmă
Legea să fie lege şi pentru primar
Penele de curent ale E.ON fac ravagii prin judeţ
cei de la E.ON n-aud, nu văd
Prin birourile ASP s-a instala muţenia
Ochiul electronic va urmări mişcările de pe holurile spitalului judeţean
În aprecierea muncii profesorilor s-a găsit calea cea mai complicată
„Gelu Străjeru” a organizat o conferinţă de presă atipică
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog