Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
22108
De la 07 Ianuarie 2003
87413942

Panică prin Primăria Suliţa

  • Ioan Rotundu
  • 2 July 2020, 14:28
Dacă oraşul Ştefăneşti a fost luat prizonier de o grupare mafiotă controlată de către agentul de poliţie Cristian Vaipan, comuna Suliţa este prizoniera grupării controlată de către primarul liberal Costinel Ciubotaru, susţinut direct sau dosnic de către fostul senator PNL Cornel Popescu şi analfabetul funcţional infractor Florin Ţurcanu, cel care, în prezent, prin soţie, conduce o grupare de infractori adunată sub faldurile steagului de partid ALDE, partid condus în plan naţional de infractorul de lux Călin Popescu Tăriceanu.
După publicarea articolului care nu este decât un început de dezvăluiri ce duc spre zona incredibilului corupţiei, la Primăria Suliţa primarul Ciubotariu a convocat membrii grupării pentru a stabili o strategie de apărare.
Referentul Iulian Budeanu, cel care taie frunze la cânii culturali şi sportivi aflaţi doar pe hârtiile sale, treabă pentru care primeşte bani mulţi de la bugetul local, a fost trimis pe la poarta celor care au pagină pe Facebook să-i ameninţe să nu mai distribuie articolul de pe Jurnalul şi, totodată, să-l şteargă de pe pagina lor.
Printre cei ameninţaţi se află şi o familie de bătrâni care habar n-au cine-i Facebook dar a căror fiu din Botoşani a distribuit materialul. Îl informez pe primarul Ciubotariu că s-a pripit cu ameninţările pentru că, nu numai că n-au dat roade, dar sa crescut interesul pentru cele publicate. Apoi, am primit 5 telefoane de felicitare şi încurajare iar cei care m-au sunat m-au asigurat că tot ce am publicat este absolut real şi că trebuie să continui pentru a salva comuna din prizonieratul găştii lui Ciubotariu.
I-am asigurat că abia sunt la început cu dezvăluirile şi că voi continua până la capăt. Adică până ce dreptatea îşi va face simţită prezenţa. Îi avertizez pe cei din conducerea PNL să nu mai facă presiuni asupra mea ca să nu mai scriu despre corupţii din partid. Degeaba îl presează pe fiul meu ca, la rându-i, să mă determine pe mine să nu mai scriu. Băiatul să-şi vadă de primăria lui, eu îmi văd de profesia mea. Eu l-am învăţat să fie în viaţă cinstit şi nu să se înhăiteze cu impostorii. Mulţumesc lui Dumnezeu, până acum m-a ascultat.
Nici prin primarul Cătălin Flutur să nu se mai încerce a mă bloca. Flutur n-a reuşit să-şi apere finul Şerbănoiu, cu atât mai puţin un primar corupt.
Îi asigur pe suliţeni, pe botoşănenii oneşti că, deşi trec printr-o perioadă nu tocmai plăcută din cauza durerilor de colecist şi a trebuit să mă internez câteva zile, că nu abandonez lupta împotriva corupţiei, chiar dacă îmi este mai greu. Condamnarea infractoarei Raluca Stâncescu mi-a dat un nou suflu nou în această luptă. Eu cred că dreptatea va învinge, deşi drumul spre ea este destul de complicat. Există în jurul meu un grup de cetăţeni care mă sprijină în ceea ce fac. Pe unii îi cunosc, alţii sunt într-un anonimat total. Important este că şi ei doresc ca adevărul să învingă!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul săptămânii 29.06 – 5.07.2020
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Emoţiile neînfrânate ale preotului
La Suliţa, poliţiştii lui Şerbănoiu continuă munca Securităţii
Totul sub îndrumarea fostului informator, acum primar, Ciubotsariu
Afacerile nebuloase ale primarului liberal Costinel Ciubotariu
Ioan Rotundu
Desţelenirea şi enigmaticul Jolondcovschi
Ioan Rotundu
Lista societăţilor fantomă înfiinţate la Suliţa
cub protecţia primarului Costinel Ciubotariu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă