Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Social
Ştiri agenţii
Ultima oră
Umor
Decese
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9369
De la 07 Ianuarie 2003
122869436

Parlamentul aproba urmarirea penala a Elenei Udrea

  • Sunt tinta, dar refuz sa fiu victima si sa merg cu zambet tamp spre abator
  • 18 October 2016, 23:00
Parlamentul a incuviintat marti cererea DNA privind incuviintarea inceperii urmaririi penale a Elenei Udrea, pentru doua infractiuni de instigare la luare de mita privind campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 2009.
In favoarea cererii DNA au votat 147 de deputati, in timp ce 96 au votat iar un deputat s-a abtinut.
Inainte de vot, Elena Udrea a acuzat din nou "sistemul", DNA si serviciile secrete care incearca sa conduca "total" Romania si le-a spus deputatilor ca i-ar face un bine daca ar vota pentru inceperea urmaririi penale.
"Mi-ati face un bine daca ati vota pentru inceperea urmaririi penale", deoarece, in caz contrar, "sistemul ar folosi momentul de azi sa argumenteze" cum incearca ea sa revina in Parlament pentru a beneficia de imunitate, a spus Elena Udrea.
"Eu stiu ca sunt tinta dar refuz sa fiu si victima si sa merg cu zambet tamp spre abator", a adaugat Udrea, care a sustinut ca a devenit "Acarul Paun" pentru toate problemele din Romania si "ori de cat ori ceva nu merge conform planurilor sistemului, mai apare cate o acuzatie la adresa" sa.
Aceasta a sustinut ca este "evident pentru orice om cu buna credinta" ca asistam la "acapararea puterii in Romania" de catre "sistem" prin folosirea informatiilor secrete, a unor oameni "plantati de sistem" in justitie, implicarea serviciilor in campaniile electorale si schimbarea sistemului politic, astfel incat sa candideze "doar cei agreati de sistem".
Elena Udrea a spus ca politicienii sau partidele care incurca "planurile sistemului de a conduce total Romania" sunt discreditati prin dosare iar "slugile" sunt promovate ca "solutii salvatoare pentru Romania".
Ea a vorbit despre un "plan de manipulare uriasa in vederea preluarii totale a puterii" si a precizat ca vorbeste in fata celui "mai las si nepregatit Parlament din Decembrie 1989", care a permis ca "tara sa fie acaparata de sistem".
"Dragi colegi, noi am discreditat cea mai importanta institutie a democratiei din Romania. Am transformat Parlamentul in carpa sistemului", a acuzat Elena Udrea. Ea a sustinut ca a decis sa candideze pentru un nou mandat deoarece spera sa "ne intoarcem la democratie adevarata, fie ea si originala, dar sa fie democratie".
Reamintim ca plenul Camerei Deputatilor a dezbatut si votat marti cererea DNA privind incuviintarea inceperii urmaririi penale a Elenei Udrea.
Comisia juridica a dat luni raport de aprobare acestei solicitari, cu 14 voturi "pentru", 2 "impotriva" si 3 abtineri, scrie Agerpres.
Procurorul general Augustin Lazar a trimis saptamana trecuta Camerei Deputatilor solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale pe numele fostului ministru Elena Udrea, pentru doua infractiuni de instigare la luare de mita privind campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 2009.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei de 19.10.2016
Bancul zilei: Unde se opresc puterile peştişorului de aur
Prognoza meteo pentru miercuri si joi
Libocor, BRD: Cele doua legi (darea in plata si conversia la curs istoric) vor disparea exact cum au aparut,
dupa ce intreaga tevatura politica se va fi incheiat
DNA l-a trimis in judecata pe Bogdan Olteanu in dosarul Vintu-Mihaiu,
dar anunta ca se continua cercetarile fata de alte fapte si alte persoane
Legea conversiei creditelor in franci elvetieni, adoptata in unanimitate de Camera Deputatilor
Klaus Iohannis despre Tariceanu: Acest individ vrea sa scape si cativa prieteni.
E suficient sa urmarim cine va ajunge in urmatoarele saptamani in Parlament ca sa fie votat pro sau contra urmarire penala si o sa vedem din cine se compune gasca
In sfarsit, stim o treaba:conversia e legala!
Debitorii in franci elvetieni isi vor putea plati creditele la curs istoric. Vezi in text cum a inceput nebunia imprumuturilor in chf, care s-a incheiat azi
PNL amana pana pe 5 noiembrie mitingul de sustinere a premierului Ciolos
Un actionar Murfatlar, un fost director din MFP si alte opt persoane, retinute
in dosarul in care DNA acuza o evaziune fiscala de 600 mil. lei
Promiscuitatea din Primăria Eminescu patronată de deputatul Gireadă
Ioan Rotundu
Adio, domnule profesor!
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog