Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Sindicate
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
16273
De la 07 Ianuarie 2003
122876340

Partidul Național Liberal mulțumește tuturor botoșănenilor

  • 27 May 2014, 23:00
Alegerile pentru Parlamentul European s-au încheiat. Campania electorală a fost una atipică prin conținut și datorită soluțiilor de manifestare politică alese de PSD. Am comentat și ne-am exprimat punctele de vedere la momentul oportun. Astăzi, după analiza rezultatelor finale, Partidul Național Liberal a decis, la nivel național, organizarea unui Congres care să evalueze obiectiv rezultatele obținute. Scorul de la Botoșani plasează Organizația județeană în topul național al filialelor PNL. Am muncit mult, am muncit corect, nu am mințit și nu ne-am compromis, deși PSD a făcut tot ce este omenește posibil pentru a discredita istoria și identitatea partidului nostru. Mulțumim astăzi tuturor celor care au votat PNL. Mulțumim și celor care au ieșit la vot. Din păcate pentru liberali, scorul obținut a fost sub așteptări. Din fericire pentru toți românii, scorul obținut de PSD și Victor Ponta demonstrează că opțiunile românilor nu sunt de stânga și că România nu va avea un președinte de stânga. În cel mai scurt timp, dreapta românească va propune românilor un proiect complet și asumat, un program de guvernare coerent și generator de premise corecte pentru dezvoltarea și evoluția europeană a României. Vă mulțumim tuturor și vă asigurăm de toată stima și considerația noastră.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Botoșănenii pot face un bine copiilor nevoiași: "Nici un copil fără jucării! Nicio jucărie tristă!"
Săptămâna aceasta se încheie înscrierile la Bac
Au început lucrările la contrucția instalației de nocturnă pe stadionul municipal
În viitor, facilități fiscale pentru investițiile noi din municipiul Botoșani
Moment de reculegere în şcoli şi instituţii de Ziua Eroilor
300.000 de români riscă amenzi dacă nu şi-au depus declaraţiile pentru veniturile înregistrate anul trecut
Interpelare dură a senatorului Viorel Grigoraș către ministrul Transporturilor
Fostul patron de la Cabana Rediu a sfârșit într-un mod cumplit
Horoscopul zilei
BANCURI
Traian Basescu despre rezultatul PMP la europarlamentare: Nu a fost entuziasmant, e un scor bun pentru un partid care s-a inregistrat in ianuarie 2014
Presedintele PDL Vasile Blaga a anuntat ca o delegatie a democrat liberalilor se va intalni cu o delegatie a PNL miercuri, la ora 17:00, la Parlament, pentru negocieri in vederea unificarii fortelor de dreapta.
Intalnire Crin Antonescu - Mihai Razvan Ungureanu la sediul PNL. MRU: Exista discutii la nivelul partidelor de dreapta. E un proiect pentru Romania, pentru a nu lasa tara in mainile PSD-ului
Sindicatele din Portul Constanta pregatesc un protest la care sunt asteptati 7.000 de oameni
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog