Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
20671
De la 07 Ianuarie 2003
122880738

Păţanii la ceas de noapte, cu şoferi băuţi, conducând maşini fără acte

  • 16 April 2010, 23:00
Numeroasele evenimente rezolvate, din cele înregistrate recent în evidenţele Poliţiei Flămânzi, demonstrează că, cel puţin în ultimul timp, activitatea lucrătorilor din cadrul instituţiei a fost una prolifică, angajată pregnant în cimentarea rezultatelor pozitive care le marchează activitatea din ultimii ani.
Cele mai multe probleme le-au provocat, şi în această perioadă, conducătorii auto care, ignorând numeroasele semnale transmise zilnic de media, se avântă pe străzi fie în stare de ebrietate, fie conducând maşini fără să aibă acest drept. Ca prim exemplu, poate fi citat cazul tânărului Florin C., de 19 ani, din Flămânzi, care, în ziua de 27 martie, în jurul orelor 17:30, a fost surprins de organele de poliţie conducând un autoturism Fiat, proprietate a părinţilor, care nu era înmatriculat. Practic, nu s-a întâmplat nimic, tânărul avea carnet de conducere dar, când a văzut echipajul de poliţie, ştiind că nu posedă documente de înmatriculare, a rupt-o la fugă, pe jos, abandonând maşina.
În aceeaşi zi, în jurul orelor 23:00, poliţiştii au depistat una alt conducător auto suspect, în cartierul Bosânceni. Aflat la volanul unui autoturism Opel, Costel C., de 24 ani, din Flămânzi, nu a putut prezenta organelor de circulaţie permisul de conducere deoarece … nu avea un asemenea act. În plus, tânărul se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind depistat cu o concentraţie de 0,65 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Alături de Costel C., în autoturism se afla şi proprietarul maşinii, Andrei C. care, deşi ştia că prietenul său nu are permis, i-a încredinţat maşina, solicitându-i să-l ducă acasă deoarece, …era mai beat decât el.
„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii a nu mai puţin de trei infracţiuni prevăzute de legislaţia rutieră: încredinţarea autoturismului unei persoane fără permis, conducerea autoturismului fără permis şi conducerea autoturismului sub influenţa băuturilor alcoolice” ne-a spus inspectorul principal Marcel Şchiopu, comandantul Poliţiei Flămânzi.
Câteva zile mai târziu, în seara de 4 aprilie, în jurul orei 23:00, un alt şofer imprudent, Marin T., de 50 ani, din Constanţa, a fost descoperind conducând propriul autoturism VW Passat având o concentraţie şi mai mare de pileală „la bord”: 0,99 mg/litru alcool pur în aerul expirat! „Venit la rude în Flămânzi, cel în cauză s-a gândit să facă o plimbare prin oraş, fără să ţină cont de faptul că deja consumase o cantitate apreciabilă de alcool. Motiv pentru care, va ajunge în faţa instanţei, vinovăţia sa urmând să fie stabilită de către magistraţi”, a mai adăugat inspectorul principal Marcel Şchiopu. (B.P.F.)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Norul de cenuşă prezintă riscuri pentru sănătate
Cei mai bogaţi oameni de afaceri ruşi şi-au dublat averile anul trecut
Putin si Tusk, implicaţi în moartea lui Kaczynski?
Horoscop
Bancul zilei: Degetul plăcerii
Primarul de Flămânzi va achita, din propriul buzunar, bustul eroinei locale Maria Didiliuc
C O M U N I C A T D E P R E S Ă – nor vulcanic
Cseke mută balastul financiar al spitalelor în grădina autorităţilor locale
Luni, probă de bacalaureat
Nou născuţii nu mai sunt vaccinaţi contra TBC
Din nou se încing spiritele în învăţământ
CPC nu vrea alimente ieftine şi proaste, ci europene şi scumpe
Declarat oficial şi irevocabil turnător la Securitate
„Mari scriitori români”, un proiect de succes
Manuela şi Alexandru Zarug sunt membri PDL
O asistentă medicală de la Psihiatrie şi-a pus capăt zilelor vineri dimineaţă
Parabolica şi stâna
Oraşul Toulouse transformă paşii oamenilor în curent electric
Patru judecători ai Curţii Constituţionale, în atenţia ANI pentru incompatibilitate
Femeile sunt cu adevărat orbite de gelozie
Ar trebui declarată alerta roşie în România din cauza plecării medicilor
Elena Udrea: România are potenţial pentru turismul de aventură
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog