Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22173
De la 07 Ianuarie 2003
122882240

Paul Pavel, un vicepreşedinte al CJ de decor politic

  • 5 April 2013, 23:00
Puţini sunt botoşănenii care ştiu c ă în structura conducerii Consiliului Judeţean Botoşani se află şi un vicepreşedinte pe numele de Paul Pavel. Omul, pus în funcţie de PSD, s-a instalat în biroul pus la dispoziţie şi de atunci nu-l mai întreabă nimeni nimic. Venit din postul de director de la Oficiul de cadastru, Paul Pavel a ocupat funcţia de vicepreşedinte devenită vacantă prin plecarea Doinei Federovici, care a fost aleasă senator.
Paul Pavel s-a plâns presei că preşedintele Florin Ţurcanu nu-l consultă în problemele curente şi nu-i spune ce are de făcut. Pavel a primit la instalare să coordoneze sectorul cultural dar nu are nicio putere de decizie pentru că toate problemele importante se hotărăsc în biroul preşedintelui Ţurcanu şi nu al său.
“Nu prea am avut discuţii cu domnul Ţurcanu. În ceea ce priveşte instituţiile de cultură, de care mă ocup, pot să am doar un punct de vedere“, a recunoscut Pavel în faţa presei. . Întrebat de ziarişti, dacă şeful CJ ţine cont şi de punctele sale de vedere, acesta a răspuns: “Mai mult nu!”.
În replică, preşedintele Florin Ţurcanu a precizat: „Preşedintele dă atribuţii la vicepreşedinte, iar dacă vicepreşedintele consideră că nu le poate duce la îndeplinire singur, vine la preşedinte şi-i cere sfatul”.
Situaţia creată ne aminteşte de perioada când preşedintele Consiliului Judeţean botoşani era Constantin Conţac iar Marcela Lozneanu din partea Partidului Conservator vicepreşedinte. Lozneanu stătea toată ziua la birou fără să facă ceva pentru că preşedintele Conţac nu i-a dat atribuţiuni de serviciu o bună bucată de timp. (Adrian Marcu)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: În aşteptarea tramvaiului
Gastronomie: Paste cu ciuperci
Coreea de Nord a instalat o noua rachetă pe coasta de est
Percheziţii la medici şi farmacişti suspectaţi de evaziune fiscală cu medicamente oncologice
valoarea reţetelor false este de peste 3 milioane lei
Trăsniţi la putere: Victor Niţu şi Ioan Domonco
Primăria Botoşani primeşte proiecte cu finanţare nerambursabilă
Botoşani: De ce nu s-au atins procurorii DNA de Florin Ţurcanu
Ioan Rotundu
Citirea viselor devine posibilă
“Avem o problemă importantă. Şomajul în rândul tinerilor: 23,7%”
Socoteala Direcţiei Silvice nu se potriveşte cu cea a proprietarilor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog