Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
15708
De la 07 Ianuarie 2003
68384920
Pe 9 martie, pe scena Casei de Cultură Flămânzi,

Frumuseţea şi gingăşia feminină vor fi omagiate printr-un spectacol grandios

  • 5 February 2008, 23:00
Deşi până la marea manifestare culturală din ziua de 9 martie, care va omagia femeia ca simbol al frumuseţii, gingăşiei şi fertilităţii, mai este o lună, repetiţiile formaţiilor şi artiştilor care vor reprezenta Asociaţia Cultural Sportivă “Trei Generaţii” se desfăşoară în forţă, în fiecare săptămână spaţiul cultural de la primul etaj al casei de cultură devenind practic neîncăpător. Iar când, pe lângă talent, este pusă în valoare şi pasiunea de a face ceva cu adevărat frumos, la doar câteva săptămâni de la primele întâlniri a fost definitivat repertoriul primelor două formaţii constituite în acest an, Grupul vocal folcloric feminin “Codreanca”, care adună sub semnul cântecului popular cele mai reprezentative voci tinere din oraş şi Grupul vocal folcloric “Stejarii din Flămânzi”, din care fac parte muncitori, cadre didactice, pensionari, iubitori de artă care s-au prezentat cu entuziasm la preselecţii.
Cu toate că programul nu a fost stabilit decât în linii mari, publicul va avea parte de un spectacol dinamic, dens şi totodată emoţionant, care va include o mulţime de surprize. Cea mai importantă prezenţă de pe afiş va fi, cu siguranţă, renumitul Ansamblu Folcloric “Ciprian Porumbescu” din Suceava, care a confirmat participarea la spectacol chiar la începutul acestei săptămâni. În afara celor două grupuri vocale amintite, care, în final, îşi vor reuni forţele pentru a interpreta împreună o melodie surpriză, spectatorii vor fi încântaţi şi de repetoriul solistelor Iustina Irimia, Loredana Călin, Elena Axintoaie, Loredana Cuibar şi Ana-Maria Codreanu, talente în plină afirmare artistică provenite în exclusivitate de pe scena locală.
Programul va fi completat cu evoluţia tradiţionalului Ansamblu de dansuri “Trei Generaţii” dar şi cu alte prezenţe inedite, precum cea a micuţei şi talentatei pianiste Ana-Maria Codreanu. Nu mai puţin de două tarafuri, dintre care unul alcătuit din elevi virtuozi ai Liceului de Arte Botoşani, vor asigura suportul muzical pe care îşi vor dezvălui talentul artiştii din Flămânzi.
Numeroase surprize vor pigmenta programul artistic, din care nu vor lipsi glumele şi voia bună, modul extrem de serios în care se desfăşoară repetiţiile şi sunt puse la punct detaliile anticipând, deja, că spectacul, care va avea loc sâmbătă, 9 martie, pe scena Casei de Cultură Flămânzi, va fi unul extrem de reuşit. (B.P.F.)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Sorescu crede că sătenii trebuie să pună osul la treabă
Comentariul comentariilor (XLIII)
(Ioan Rotundu)
„Magia iernii” la Vorona
Prefectul a descoperit că la ADP birocraţia are mare trecere
Un regizor din Georgia va lua în „primire” actorii botoşăneni
Pensionarilor săraci le este recomandat să se trateze doar iarna
Galeriile de Artă Ştefan Luchian vor avea o faţă nouă
Poliţişti n-avem, că de miliţieni în straie noi îi plin judeţul!
DJ-ul ProFM Bogdan Nicolai este noul director de programe al MTV!
Horia Brenciu este la primul videoclip!
Pacienţii au a se răfui cu infirmierele
Bulibăşeală mare cu nota la testarea naţională
Aproape jumătate din profesorii pensionari vor să rămână în activitate
Năravul muncii la negru îi din fire, aşa că n-are lecuire
Patru ambulanţe noi sunt folosite pentru consultaţii la domiciliu
Horoscop
Pedeapsa dată hoţului… de măicuţe
Program TELE’M Botoşani, miercuri, 6 februarie
Regim de colaborare - vă puteţi rostui c-un ban
Tatarcan joacă la cacealma, cu puterea legii
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă