Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Anchete
Învăţământ
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
24285
De la 07 Ianuarie 2003
120879898
Pe ultima sută de metri de primăvară

La IŞJ a început curăţenia în rândul directorilor politruci

  • 11 May 2021, 23:53
Aşa cum aşteptau şi dascălii de carieră, pedagogii adevăraţi, proaspătul inspector şcolar general, prof. dr. Daniel Botezatu, a început să reabiliteze imaginea învăţământului botoşănean începând cu eliminarea de la conducerea unităţilor şcolare a directorilor numiţi pe criterii politice şi nu profesionale.
Este de remarcat faptul că generalul a început curăţenia de primăvară cu acei directori compromişi prin scandaluri generate de incompetenţa lor managerială şi pedagogică despre care s-a scris doar în Jurnalul, celelalte mijloace de presă tăcând mâlc şi hărnicindu-se acum, când faptele lor sunt sancţionate cu promptitudine.
Aşa se face că la Şcoala Călăraşi, muncitoarea textilistă Carmen Voiniciuc făcută peste noapte profesor de ed. fizică de către socialista Mihaela Huncă, ca apoi s-o numească şi director deşi nu întrunea nicio condiţie legală, a fost înlocuită cu profesorul Romică Dameş, deocamdată pe post de interimar.
De la Liceul „Ştefan Luchian” Ştefăneşti a fost schimbat directorul Elena Marineac, protectoarea profesoarei de ed.fizică Raluca Vaipan, cea cu gura mare şi iute la mânie dacă nu i se împlinesc dorinţele.
Vaipan este cea care a comis actul de bullying şcolar asupra elevei Daniela Dimureac pe care a umilit-o în faţa întregii clase din motive de răzbunare pe tatăl acesteia care a fost sluga familiei Vaipan şi a refuzat s-o mai slugărească.
Mi s-a relatat că mai nou prof. Raluca Vaipan instigă elevii din clasa Danielei să ceară printr-un memoriu ca Vaipan să revină prof. de ed, fizică la clasa lor. Iniţiativa a fost preluată de fiica unui consilier local PSD. Metoda era practicată cu succes de către comuniştii care urmăreau să-l dea jos pe şef ca să-i ia locul. Iată că, la peste 30 de ani de la trimiterea comunismului la coşul istoriei, Vaipan a scotocit prin gunoaiele socialismului şi a readus în actualitate vechea metodă..
Poate că noul general va găsi ac şi de cojocul ei, chiar dacă se laudă că este consilier judeţean PSD şi că se are bine cu Doina Federovici, socialista cocoţată în fruntea Consiliului Judeţean Botoşani, post de pe care împarte sinecuri de partid pe banii statului celor credincioşi PSD-ului.
Ioan Rotundu

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Autodefinire
Horoscopul săptămânii 10 – 16 mai 2021
Fiori de spaimă în rândul frontieriştilor din Sectorul Rădăuţi Prut
Ioan Rotundu
Catrenul săptămânii
Ticăloşia clasei politice este rezultatul ticăloşiei noastre
Ioan Rotundu
La Prăjeni, legea o face clanul Iordăchel
Ioan Rotundu
La Primăria Botoşani, corupţia are uşa larg deschisă
Ioan Rotundu
Infractorii în uniformă din cadrul ITPF Iaşi au motive să se cutremure
Ioan Rotundu
Cazul Buiuc a pus autorităţile publice pe jar
Ioan Rotundu
Dosarul zilei: Prăjeni – violenţele clanului Iordăchel
Violenţele clanului Iordăchel au rădăcini în banda lui Coroi
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă