Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Administraţie
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
10200
De la 07 Ianuarie 2003
122895849

Pedepse exemplare aplicate de ICCJ membrilor grupării mafiote condusă de Raluca Stâncescu

  • Ioan Rotundu
  • 22 June 2020, 19:15
De peste 5 ani urmăresc şi scriu despre activitatea infracţională a procurorului Raluca Stâncescu şi mijloacele frauduloase prin care ea şi-a construit cariera profesională. Practic, activitatea infracţională a devenit intensă din momentul în care a fost promovată prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni. ,br> Aici, a pus bazele unei găşti formată şi din Relu Târzioru, primarul oraşului Săveni, şi alţi interlopi locali .În biroul primarului se consumau chefuri nocturne şi, potrivit unui poliţist din Săveni, orgii sexuale. Există un infractor anchetat de Stâncescu care a declarat că a fost obligat să facă sex cu ea.
Corupţia care a cuprins corupţia din justiţia română atinsese şi instituţiile de vârf precum Procuratura Generală, Institutul Superior al Magistraturii, ICCJ iar odată cu această corupţie s-au alterat şi principiile muncii profesionale şi morale.
Promovată în anul 2015 prim-procuror la Parchetul de pe Lângă Tribunalul Botoşani, ea a promovat în justiţia de la nivelul judeţului îndeletnicirile exersate cu mult succes la Săveni. S-a înhăitat cu un alt infractor al lumii interlope din Botoşani, ţiganul Cătălin Stavără. Ambii participau la chefuri monstruoase prin localurile din Botoşani, mai ales Curtea Veche din centrul istoric al oraşului, unde se puneau la cale pe cine să-l mai ancheteze sau cine să fie lăsat în pace. De la chefuri nu lipseau şeful Viorel Şerbănoiu şi şeful corupţiei din IJP, comisarul şef Dumitru Aioanei.
După astfel de chefuri Raluca avea chef de partide de sex. Începea cu amantul Cătălin Stavără, după care-l invita şi pe şeful Direcţiei Generale Anticorupţie din IJP Botoşani, comisarul şef Bogdan Buliga.
Despre toate aceste activităţi infracţionale am scris după cum am reuşit să obţin informaţiile necesare, pentru că despre astfel de evenimente informaţiile nu străbat în spaţiul public, ele fiind de cerc. Din păcate am fost singurul din media botoşăneană care am abordat subiecte despre corupţia din poliţie şin justiţie, ceilalţi colegi aplicând politica struţului, fiecare din motive proprii.
Norocul mi-a surâs când Raluca a intrat în conflict cu fosta sa cumnată ajunsă procuror şef la DNA Suceava, respectiv Mihaela Mihai Popa. Dorind să-şi răzbune cumnatul trădat de Raluca, care era căsătorită cu fratele soţului Mihaelei, pentru modul în care Raluca îl înşela, DNA Suceava a deschis o anchetă în urma căreia a adunat suficiente probe despre activitatea infracţională a Ralucăi Stâncescu.
Nu mai revin asupra celor publicate dar precizeze că tot timpul cât am scris despre aventurile amoroase ale Ralucăi şi despre activitatea sa infracţională, judecători botoşăneni m-au hărţuit cu procese, mergându-se până acolo de a mi se interzică dreptul de a mai publica ceva despre activitatea acesteia. Bineînţeles că n-am respectat hotărârea judecătorească şi am continuat să fac public multe aspecte din rechizitoriul prin care a fost trimisă în judecată. La Tribunal un judecător m-a obligat să-i dau şi daune financiare pentru că i-am şifonat imaginea, deşi ea era deja trimisă în judecată. Procesul este în recurs la Curtea de Apel Suceava.
Dacă la Curtea de Apel, Tg. Mureş, unde s-a judecat dosarul, pedepsele aplicate au fost blânde, la ICCJ lucrurile au revenit la normal iar pedepsele aplicate, toate cu executare, au fost pe măsura gravităţii faptelor.
Raluca Stâncescu va executa 6 ani şi 10 luni închisoare, iniţial fiind condamnată la 4 ani şi 1 lună. Agentul de poliţie judiciară Constantin Batcă va executa 3 ani 5 luni şi 20 de zile, în primă instanţă fiind condamnat la 10 luni cu suspendare.
Fostul şef al DGA, comisarul şef Bogdan Buliga, care în primă instanţă a fost achitat, a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru mărturie mincinoasă. Amantul de rezervă al Ralucăi îşi urmează amatoarea de sex şi după gratii. Partenerul de infracţiuni şi partide amoroase, interlopul Cătălin Stavără a rămas cu pedeapsa aplicată la Tg. Mureş, respectiv 3 ani cu executare..
Lipsesc de la aceste condamnări doi principali colaboratori la infracţiunile comise de gruparea Stâncescu şi anume Dumitru Aioanei, fostul comisar şef al Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice şi procurorul Valeriu Chihaia, pe atunci adjunctul Ralucăi. Aceşti doi au intrat sub protecţia procurorilor DNA Suceava şi au deveni martori împotriva Ralucăi.
Acum şi-au scos capul din nisip şi colegii din media şi scriu de zor despre aceste condamnări. Unde au fost când aceasta era în plină activitate infracţionlă?

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Supărarea soţului pe marinar
Horoscopul săptămânii 22 – 28.06.2020
PSD sare în apărarea lui Renate Weber:
Nu există niciun motiv întemeiat să fie revocat Avocatul Poporului
Comunicat de presă Primăria Oraş Ştefăneşti
Epigrama săptămânii
Presa`n gura lu` Rotundu : EWmisiunea din 19.06.1010
Pedepse uriaşe pentru dezmăţata profesional şi moral Raluca Stâncescu
Ioan Rotundu
ANUNT CU PRIVIRE LA NECESITATEA ACHITARII TAXELOR SI IMPOZITELOR DE CATRE CONTRIBUABILI
ANUNT CU PRIVIRE LA NECESITATEA ACHITARII TAXELOR SI IMPOZITELOR DE CATRE CONTRIBUABILI
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog