Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Religie
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
25306
De la 07 Ianuarie 2003
108298657

Penalul Nechifor vrea să impună cenzură la Tele’M Botoşani

  • Ioan Rotundu
  • 4 August 2021, 21:45
Am aflat cu stupoare că impostorul penal Ionică Nechifor (foto), proaspăt ales secretar general al PMNL Botoşani, i-a cerut lui Dumitru Balan, patronul Tele’M Botoşani, să-l dea afară pe Rotundu. A stabilit şi termen luna octombrie a.c.
La câtă putere de cunoaştere şi judecată are acest impostor, nu mă miră cerinţa lui. Mă miră însă faptul că cerinţa lui Nechifor a fost susţinută de către preşedintele PNL, deputatul Costel Şoptică, alt impostor penal şi prim-vicepreşedintele Sorin Cornilă.
Iată cum socialiştii liberali vor reintroducerea cenzurii ca pe vremea lui Ceauşescu. Au şi motive! Cu toţii au probleme de ordin penal, au familii destrămate, au conştiinţa greu încărcată de fapte imorale şi vor să-şi ascundă mizeria etico-socială pentru a poza în politicieni onorabili, aşa cum numai impostorii ştiu s-o facă.
Despre mizeria profesională şi morală a impostorului penal Ionică Nechifor a vorbit, şi va mai vorbi, chiar sorea sa mai mare Penora Zaharia, potrivit acesteia Nechifor fiind ruşinea familiei.
În primul rând ca să fiu dat afară de la Tele’M mai întâi trebuia să fiu primit. Ori, eu nu n-am fost şi nu sunt angajatul acestui post tv. Pur şi simplu postul găzduieşte emisiunile mele: Lumea lu’ Rotundu de reportaje de teren, cea de profil economic intitulată „Dinamica economiei” iar emisiunea Dosarul zilei, considerată de intelectualii botoşăneni a fi de înaltă ţinută educativă, o realizez voluntar, considerând-o de primă importanţă în informarea cetăţenilor cu principalele evenimente din viaţa comunităţii.
Cei trei liberali n-au cum înţelege aceste activităţi pentru că mintea lor este centrată pe oportunism şi beneficii de ordin personal. Însă faptul că au cerut introducerea cenzurii este de o gravitate extremă şi voi informa conducerea PNL Bucureşti imediat ce va fi ales noul preşedinte al partidului dar şi LADO.
Îi asigur pe cei trei că nu ţin neapărat ca emisiunile mele să apară pe postul tv Tele’M, deşi patronul Dumitru Balan mi-a garantat că va continua colaborarea cu mine. Pot difuza emisiunile pe Facebook, mijloc de informare de nivel naţional şi pe canalul meu de pe You Tube intitulat Lumea lu’ Rotundu care are peste 3 milioane de vizualizări şi peste 10 mii de abonaţi.
În mintea lor de impostori cei trei n-au capacitatea de a evalua ce mijloace de popularizare are în ziua de astăzi la dispoziţie un jurnalist. Am să-i ajut să afle!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii:Virilitatea românilor
BancHoroscopul săptămânii 2 – 8 august 021
Zilele comunei Călăraşi - 25.07.2021
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Drumurile naţionale, fata babei şi fata moşneagului
Ioan Rotundu
Maria Apăvăloaie – poeta ce s-a eliberat de povara talentului
Ioan Rotundu
Discursul unui preot cu înaltă educaţie
Ioan Rotundu
Pinochio, alias Florin Egner, minte de îngheaţă apele în zile toride
Ioan Rotundu
Polițistă cu instincte criminale americane de tip George Floyd
Gh. H.
Captură uriașă de țigări în Vama Stânca
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă