Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sport
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
4603
De la 07 Ianuarie 2003
118356135

Penegiştii îşi mazilesc liderii

  • 19 March 2008, 23:00
Campania se apropie şi unele partide vor să se pună în ordine din toate punctele de vedere, inclusiv a candidaţilor. În sensul ca aceştia să fie curaţi precum lacrima, pentru a nu da prilej celorlalte formaţiuni adversare să aibă cale de atac. Liderul penegist botoşănean, Dorin Ciuştea deja a acţionat în această direcţie, excluzându-l din partid pe preşedintele de filială şi candidatul de primar pentru comuna Adăşeni, unde formaţiunea avea o reprezentare destul de puternică.
Este vorba de Vasile Câşlaru (foto - poster electoral PNG) care a fost implicat în anumite scandaluri ce lezau şi vizau activitatea preoţilor şi a Bisericii din localitate. „A crezut că dacă face politică, i se permite să creeze acolo un grup de interese la limita legii, să facă ce doreşte el în localitate. A pus stăpânire peste parohia din localitate şi împreună cu Poliţia formase un grup mafiot care taie şi spânzură în comună. Au făcut nişte deshumări la limita legalităţii, au fugărit preotul din sat. Ceea ce pentru noi care suntem un partid creştin şi democrat reprezintă un lucru absolut imposibil de suportat”, a declarat Dorin Ciuştea.
Şeful penegist precizează că i-a solicitat liderului de filială să îşi dovedească nevinovăţia, însă acesta nu s-a conformat. Drept pentru care s-a luat măsura sancţionării sale prin excluderea din funcţie, dar şi din partid. „Cu toate că organizaţia de la Adăşeni este una bună, cu reale şanse de a obţine un rezultat foarte bun la alegerile locale, chiar la funcţia de primar, am hotărât excluderea domnului Vasile Câşlaru din funcţia de preşedintele al Filialei şi din partid, dar şi dizolvarea organizaţiei locale”, a mai adăugat Ciuştea.
Vineri, liderul penegist se va deplasa la Adăşeni pentru a căuta alt candidat pentru Primărie, dar şi pentru a încerca să revigoreze activitatea organizaţiei din zonă. În această situaţie se mai află un primar în funcţie care este suspectat de partid ca fiind implicat în anumite probleme nu prea ortodoxe. „Chiar cu riscul de a nu depune candidatură în localitatea respectivă, dacă aceste chestiuni se vor confirma îl exclud imediat din partid. Pentru noi asemenea lucruri nu-şi au rostul şi nici nu ne interesează vreun rezultat electoral în condiţiile în care nu avem convingerea că oamenii noştri au integritatea morală şi calităţile necesare pentru a reprezenta partidul la vârf. Asemenea lucruri nu se pot întâmpla la PNG”, a mai adăugat preşedintele PNG Botoşani. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Rusu explică implicarea ÎŞJ în sistarea apei din şcolile dorohoiene
Conducerea IŞI se întâlneşte cu directorii educativi din şcoli
Cârcoteli în PSD
Ioan Rotundu
Ziua Francofoniei sărbătorită la Dorohoi
Încă o promisiune pentru Sala Polivalentă
Comentariul comentariilor (LXXVIII)
(Ioan Rotundu)
Muzeul de Etnografie rămâne la instituţia mamă
Unităţile şcolare din Dorohoi au din nou apă
Prefectul zice „Da”, iar ADS-ul „Ba”
De ziua lor, lucrătorii de la Serviciul de Paşapoarte au donat sânge
Durul Michael Madsen s-a săturat de violenţă
Dragostea învinge durerea exilului
Fran Drescher face campanie electorală la sinagogă
Cum l-au furat şi pe Puya în Romania
Ciustea a ajuns la vorba lui Rotundu
Guralic arată cu degetul spre protopopul Leonte
Musulmanul şi porcul
Horoscop
Program TELE'M Botoşani, joi, 20 martie
Caută partener pentru relaţii inverse
Anunţ umanitar
Anunţ umanitar
Vulpi turbate iau cu asalt localităţile judeţului
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă